Snapshots från de senaste dagarna

I tisdags spenderade jag större delen av dagen på sveriges vackraste kontor - Olympia. Vi startade med planeringsmöte och därefter satte vi planer i verket. Jag och en kollega körde rundor till stans konditorier och fick med oss deltagare till vår tävling - ta fram den snyggaste och godaste HIF-bakelsen. Efter flera timmars arbete utan varken frukost eller lunch slängde jag ihop en fruktsallad sen eftermiddag och mumsade på melon, nektarin och kiwi - utomhus, snacka om vardagslyx.

Onsdagen startade tidigt, 07:30 på Vasatorps Golfbana - dags för partnergolf med HIF. Efter flera dagars sol och värme lyckades vi pricka in veckans enda timmar med regn och kalla vindar. Jag spenderade större delen av arbetsdagen på en golfbil...

... och körde ut förfriskningar till våra partners som kämpade i regnet. Choklad, nötter, vatten och läsk delades ut.

Ett lag i action på golfbanan. Självklart tittade solen fram vid 14-tiden när prisutdelningen skedde, inomhus. Så typiskt men bortsett från vädret en mycket trevlig dag.

Torsdag och långhelg - så välbehövligt efter två arbetsdagar jag arbetet mer än kroppen egentligen orkar och kan. Startade dagen med en skål Planti. Tveksam till vad jag tycker...

Idag, Fredag, hörde ett av konditorierna av sig och behövde fler biljetter till tävlingen. Vid varje köp av HIF-bakelse delas en HIF-biljett nämligen ut till kunden. På bilden syns "Två systrar" bidrag men även Bachhaus, Fahlmans och Coffeehouse by George deltar med sina egna tolkningar av bakelser.

Efter den korta jobbrundan i Helsingborg spenderade jag resten av dagen med familjen. Mini-golf, lek i hembyggdsparken och matande av ankor. Mysig eftermiddag i strålande sol.

Flyttlådorna har börjat staplas i hallen, så skönt att börja med det i tid. Nu spelar killarna fotboll i trädgården och jag skall dansa ut i köket och laga lite mat. Imorgon skall jag upp tidigt och titta på lillsyrran som tävlar i hästhoppning - heja heja!!

Gillar

Kommentarer

Mirre - Sweetwords
Mirre - Sweetwords,
Oh så många fina bilder, så gott och fint allt ser utsweetwords.se
tildabarkselius
tildabarkselius,
Himla kul att få se dina dagar i bilder 😊nouw.com/tildabarkselius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229