Mål för 2018 - halvvägs!

Vi är lite mer än halvvägs in i 2018 och jag tänkte att det var dags att uppdatera och kolla läget på målen för 2018 som var en del av min och @moafidelie januariutmaning. Just nu kan jag bocka av sju av de 18 målen för året och det känns både roligt och motiverande. Skrev du ner några mål för året? Har du lyckats uppnå något ännu?

❌ 1. Ett glutenfritt år, eller ett halvår till att börja med iallafall. I slutet av 2017 fick jag beskedet "kanske, möjligtvis kan vara glutenallergiker" och enligt läkarens ordination är det ett glutenfritt halvår framför mig nu som gäller.
- Det blev ett glutenfritt halvår men efter nya prover visade det sig att jag inte är allergisk mot gluten och därför stryker jag punkten från listan.

⚠️2. Läsa 10 böcker. Jag tänkte först skriva ner "Läsa 18 böcker" för att året är 2018 och det ser finare ut i siffrorna. Men nu skall jag vara realistisk och säga att det finns inte en chans att jag kommer läsa 18 böcker under ett år. Förra året läste jag 2 böcker, dessa under två veckor semester, så tio böcker känns ändå rimligt. Jag vill så gärna välja en bok på kvällen istället för att ligga med telefonen i handen och läsa twitterflödet. "Omgiven av idioter" och "Jag är inte perfekt, tyvärr" är först på tur och ligger redan redo på sängbordet som en påminnelse om målet för året: läsa 10 böcker.
- Nja...

⚠️3. Springa. Jag vill vara en sådan där tjej som snörar på mig löparskorna och tar en runda i spåret!
-Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kan bli frisk i kroppen så att jag kan börja springa.... eller iallafall jogga!

⚠️4. Jag vill blogga mer. Jag älskar att fota och skriva och jag vill verkligen ta mig mer tid till detta. Jag vill även försöka skriva mer från hjärtat.... öppet och ärligt. Det här är ju min blogg och innehållet är upp till mig att skapa. Minst 4 inlägg i veckan känns rimligt att hinna med!
- Vintern och våren gick bra men i samband med att jag blev sjuk och sjukskriven igen (i maj) så ekade bloggen tom ett par månader.


Falkenberg Standbad


5. Spa-weekend. Jag har alltid drömt om att åka iväg en helg på spa med en tjejkompis eller min sambo. Det hoppas jag verkligen ta mig tid till under årets gång.
- Redan nu har jag hunnit med att besöka två spa:n. En helg på Hotel Tylösand med mina syskon och en helg på Falkenberg Strandbad med Philip. Jag är så tacksam att vi tagit oss tid att åka iväg och hoppas att det blir ytterligare en spa-weekend till hösten.

⚠️6. Yoga... jag är en periodare när det gäller yoga. Jag yoga aktivt någon vecka och sen rinner det ut i sanden. Men i år ger jag det ett försök, igen. Jag har till och med köpt en ny, ljusrosa, yogamatta som står bredvid sängen som påminnelse.
- Nu i sommar har jag faktiskt yogat ett par gånger i veckan och jag älskar det! Det är ett så skönt sätt att "väcka" kroppen på morgonen.

✅7. Fota och "instagram:a" mer. Förra året lade jag ut 14 inlägg och jag saknar verkligen att skrolla genom mitt flöde och se minnen under årets gång. Detta året skall jag bli bättre på det - fota och dokumentera.
- Jag kan absolut bli bättre på detta men jag har verkligen höjt mig sedan förra året. 40 bilder hitintills jämfört med förra årets 14 på Instagram. Följ mid under namnet @victoriajongard

8. Sluta använda nässpray dagligen. Detta måste verkligen få ett stopp!
Jag är så stolt över att jag kan säga att jag äntligen slutat med nässpray. Det var bara några veckor sedan jag slängde min samling (hittade totalt 12 st i hemmet, väskor och i bilen) och efter ett par dagar kändes det som om jag aldrig varit beroende. Lycka!!

⚠️9. Resa till en ny stad där jag inte varit tidigare.
- Jag har varit på Spa i Falkenberg som jag aldrig tidigare besökt men jag inte säga att jag hann se särskilt mycket av staden faktiskt....


Zara Larsson på konserten "Queens of pop"


10. Gå på minst en konsert - Queens of pop är redan inbokad till sommaren!!!
Jag ser otroligt mycket framemot den kvällen med Zara Larsson, Molly Sandén och Icona Pop.
- Den 27:e juli var det dags och en hel kväll spenderades på Sofiero Slott - wow vilken magisk konsert!

⚠️11. Dejta mer. Bara för att man är i en relation så kan det ju inte betyda att dejterna försvinner? Jag och sambon har bestämt att en gång i månaden gå på dejt med varandra. Middag, bio eller någon annan rolig aktivitet!
- Det har blivit en del dejter nu under sommaren och det har verkligen varit så himla mysigt! Vi får försöka hålla detta spåret under hösten också!

12. Välja glädje. Vara snäll mot mig själv och inte ta livet på allt för stor allvar.
- Under ständig utveckling....

⚠️13. Sambon föreslog att han skall laga mat minst en gång i månaden, så nyårslöftet för min del blir att se till att det genomförs.
- Detta kan vi han helt klart bli mycket bättre på.

⚠️14. Gällande middagar skulle jag vilja prova lite nya recept. @moafidelie skrev att hon skall prova två nya recept i månaden - det hakar jag på!
- Jag har hunnit med att prova en hel del nya recept under våren men hoppas våga lite mer nu till hösten.

15. Prova "Natural Cycles". Detta nyårslöftet har jag tjuvstartat med och än så länge mår jag bra! Jag vill inte stoppa i mig massa hormoner om jag inte behöver/måste.
- Detta målet tjuvstartade jag med redan i slutet av 2017. Såhär efter 10 månaders användning av appen måste jag säga att jag är nöjd. Jag mår bättre av att inte äta mina p-piller och PMS:en har helt klart blivit mildare. Så länge man är noga med att använda appen på korrekt sätt och skydda sig på annat sätt (vid rös dagar) så är appen verkligen ett bra alternativ/komplement!

⚠️16. Mindre tid med telefonen.
- Jag behöver helt klart bli bättre på detta....

17. Bli spådd av en spådam.
- I början av året besökte jag en spådam med blandat resultat..

⚠️18. Lägga mer tid på vänner och familj!
- Jag har spenderat massor av tid med min familj det här året men till hösten hoppas jag kunna spendera mer tid med mina vänner resten av året! .Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229