Kan man köpa tid och energi?

Jag skulle svara ja på den frågan.
Innan jag blev småbarnsförälder tyckte jag om att storhandla i butik och hade inget emot att dammsuga en gång i veckan. Men nu när tiden och energin läggs på barnen och att orka med att laga mat, ta en dusch och vara en relativt pigg och trevlig människa är nedan tjänster/produkter GULD värda.

1. Storhandla via nätet. Låt någon annan plocka, packa och bära hem dina matvaror.
I slutet av graviditeten med Olivia provade vi att handla via nätet och sedan dess har vi inte storhandlat i butik en enda gång. Jag var till en början skeptisk men efter att Philip tjatat att vi borde prova konceptet gav jag vika - och tack universum för det. Att ligga i sängen och beställa hem mat som sedan levereras hem till dörren... - så smidigt. Jag behöver inte tänka på hur tunga påsarna kommer att bli eller vilken tid på dygnet jag skall handla för att slippa massor av människor - jag låter någon annan lösa de problemen. Det kostar lite extra men i min värld är det värt det om jag istället kan spendera tid med familjen och spara energi till bättre saker. Dessutom kan man beställa hem nässpray, värktabletter, blöjor - hur bra!?

2. Robotdammsugare.
När Philip berättade om en kollega som köpt en sådan där robotdammsugare och pratade om alla fördelar fram och tillbaka ryckte jag på axlarna. Vi bor för tillfället på 65 kvm och att köpa en robotdammsugare för flera tusen kändes otroligt onödigt. Inte förrän jag höll på att svimma av utmattning i slutet av graviditeten i samband med dammsugning kändes robotdammsugare som ett alternativ. Idag bor den under vår soffa och dammsuger var-/varannan dag.

1) hemmet har aldrig varit så rent
2) det har aldrig varit så enkelt att städa - jag kan till och med sätta på dammsugaren, gå ut på promenad och sedan återvända till ett nystädat hem
3) jag trodde inte att vårt hem var så smutsigt. Dammsugaren kommer åt under soffan, hyllor och sängar där jag sällan lade min energi

3. Babybrezza, hallelujah!
Tänk dig 03:40 på natten, din bebis gallskriker och är hungrig. Du tar henne i din famn, klickar på en(!) knapp på maskinen och ett par sekunder senare står där en flaska redo med ersättning/välling i perfekt temperatur. ETT PAR SEKUNDER! Jag vet inte vad jag hade gjort utan denna maskinen, särskilt om nätterna!

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Vi har robot dammsugare & en sån dammsugare som torkar golv vi köper enbart på nätet när vi ska handla mat eller kläder & de kommer till dörren de enda vi går utanför dörren när vi ska jobba eller förskolan & till mor/far föräldrarna.
nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229