Flyttkaos och försommarvörme

De senaste dagarna har jag lyst med min frånvaro men haft fullt upp ändå. Igår (fredag) flyttade mamma och lillsyrran ut till landet och bor nu granne med sina hästar. Det är ett perfekt hus för dem - lagom stort och mysig planlösning. Jag är så himla glad för deras skull!

Här nedan är ett par bilder från de senaste två dygnen. Nu skall jag ta en dusch, sätta på mig kläder och köra ut till mamma för att fixa i huset och göra våfflor - det är ju våffeldagen idag.

Hoppas ni får en mysig dag - kärlek!


Milo är rädd för att bli glömd i huset som packas ner


I torsdags körde jag och mamma ut allt ömtåligt till huset och passade på att fylla på kyl och frys


Försommar-värmen besökte. Vinden var kall men om man satt i lä och blundade kände man värmen.


Torsdagskvällen spenderade jag och mamma med en byggsats och en ritning omöjlig att tolka. Två timmar senare stod kaninburen redo att använda


Fredagen startade jag med att dammsuga hela det nya huset (efter målarnas dammande) och laddade upp med energi inför att flyttbilarna skulle komma.


Vid 11:00 hade flyttgrabbarna flyttat hela huset och efter montering av säng och uppackning i kök körde jag och brorsan och köpte lunch som sedan avnjöts på den nya uteplatsen.


Efter mycket slit passade jag och Milo på att vila i solen en stund innan hela släkten kom på besök med pizza och champange. (Obligatoriskt!)


Gillar

Kommentarer

Mirre
Mirre,
Så fin vovve och gott med våfflorsweetwords.se
moafidelie
moafidelie,
DU skulle ha sagt till mig! Har satt ihop SÅ många kaninburar av den där modellen i mina dagar. Tips är att sätta bitskydd på insidan då det där träet ofta bits sönder ganska snabbt 💕nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229