En höstlista

Idag när vi vaknade visade termometern bara fyra garder torts att solen lyste i den klarblåa himlen, det börjar verkligen bli kallt hörrni. Idag tänkte jag bjuda er på en höstliga som jag sett på många olika bloggar den senaste tiden. Har ni inte gjort den så kopiera gärna och tagga mig eller skriv en liten kommentar så jag kan läsa om er höst.

Hoppas ni har en fin Onsdag, vart ni än är.


Vad är det bästa och sämsta med hösten?
Det bästa tycker jag är skogen och träden som skiftar färg men också den kalla och friska luften. Jag menar titta på bilen ovan, hur vackra är inte färgerna? Sedan älskar jag myset också som kommer i samband med att det blir allt mörkare på kvällarna. Det jag tycker minst om är de gråa dagarna när vädret utanför går i en färgskala, från vit till svart. 

Hur höstmyser du?
Med massor av tända ljus, varm choklad, varma kläder, en filt i soffan tillsammans med bra sällskap.

Vad har du på din to-do-list i höst?
Jag behöver verkligen köpa ett par nya vantar, de från förra året är spårlöst försvunna. Jag ska också börja lite smått med att köpa julklappar i november faktiskt. Jag tycker det är skönt att ha gjort det mesta innan december så att man kan njuta till fullo av julmånaden och inte behöva åka och handla de sista dagarna innan jul. 


Hur ser din höstoutfit ut?
Svart för det mesta.... Svarta jeans, svarta uggs eller boots och en mysig svart eller grå stickad tröja. Gärna en stor, varm halsduk också. 

Bästa musiken för höstiga dagar?
Jag gillar akustisk musikmode brukar leta fram någon sådan lista på Spotify. Annars blir det mycket Adele (älskar forfarande Live from Royal Albert Hall). Musik som man kan mysa till både när man muser i soffan, städar eller lagar mat. 

Vilka serier ser hur helst i höst?
Just nu ser jag Gilmore Girls och kan verkligen rekomendera den för er som inte sett den. Det är verkligen en lätt och mysig serie att följa.

Vad är den höstigaste maträtten?
Mormors kalops och äpplepaj till efterrätt. Mums!

Vart hänger du helst under helgerna?
Hemma under en filt med tända ljus och en bra film eller ute i skogen en solig dag med familjen. 

Hur du någon inplanderad resa/utflykt i höst?
Utflykt och utflykt... jag skall åka till en läkarspecialist i slutet av månaden som är en bit härifrån. Jippi, kanske ska packa en picknickkorg att ta med, eller inte. 

Hur förbereder du inför vintern?
Byter däck på bilen, köper nya vantar och höjer värmen i huset. Men njuter först av hösten innan snön kommer. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229