En helg passerar så fort...

... och imorgon är julledigheten slut och vardagen knackar på dörren. Helt ärligt tycker jag att det är skönt, skönt att komma tillbaka till rutinerna och inte sova bort dagarna. Skönt att vara vaken under dagens ljusa timmar, att gå till skolan, ha något att göra, äta frukost-lunch-middag och gå och lägga mig innan midnatt. Jag tycker att det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen, både min kropp och mitt huvud behöver det.

Den sista helgen av denna ledigheten spenderades först med lillsyrran på Väla där hon mumsade på årets första semla och jag kämpade med detoxen och fick i mig apelsinjuice - därefter åkte jag hem till Philip och Jason och spenderade redan av helgen där. Vi började med att få sovrums-tv:n på plats och åkte därefter och handlade mat.... sedan har vi inte gjort mycket mer. Vi har lagat mat, busat och sett en massa film, bland annat: The Good lie, ​World Trade Center, Taken 2, Lunchbox och Jasons nya favorit Ooops var är arken? Den sistnämnda har vi baaara sett fyra gånger de senaste dygnen och som ni hör har vi inte hunnit med mycket mer än så.. Förrutom att jag ändå lyckades, få Philip att se Adele-konserten med mig i lördagskväll på svt1, han är dessvärre inte lika imponerad av denna fantastiska kvinna som jag. 

Jag avslutar helgen med långt bad, middag med familjen och dokumentärserien Making a murderer. Hoppas att ni haft en lika mysig helg som jag. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229