31. Tror du på ödet, att livet är förutbestämt, att allt händer av en anledning? Varför eller varfö

Sista inlägget av januari-utmaningen är här och jag kan utan tvekan erkänna att detta är det inlägg som är svårast att skriva, jag är inte helt säker på vad jag tycker och tänker. Jag vill verkligen tro och hoppas av hela mitt hjärta att allt har en mening - det måste det. Det måste finnas en mening med att jag fått gå igenom allt jag fått gå igenom - förmodligen för att bli starkare som människa och för att kunna stötta och hjälpa andra. Det måste finnas en mening med att jag är sjuk just nu.... det måste det. Det känns skönt på något sätt att vila i tilliten att allt är under kontroll, att det som händer skall hända - att allt är precis som det skall vara.
Samtidigt kan jag inte tänka mig att det finns en mening med att människor dör av svält dagligen, att människor dör i obotliga sjukdomar eller meningen med misshandel. Jag är så kluven i frågan. Vad tror ni, finns det en mening med allt... eller kanske bara vissa saker?

När det gäller förutbestämda liv tror jag att det finns en förutbestämd plan. En plan som vi skriver innan vi kliver ner på jorden. Däremot tror jag att vi kan påverka den planen genom att göra aktiva val längs med livets gång. Jag tror att magkänsla, intuition och meditation kan hjälpa oss och guida oss i rätt riktning.

Kärlek!!


Gillar

Kommentarer

tildabarkselius
tildabarkselius,
Otroligt intressant att få läsa!nouw.com/tildabarkselius
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Tack snälla! 💕nouw.com/victoriajongard
Mirre
Mirre,
Tror också att det finns något öde för alla, samt att man får vara med om det, men samtidigt som du skriver tror jag att man får ligga i lite själv ocksåmyflowergirl.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229