Jobbet ger så mycket lycka

Hejsan!

Jaha då var det fredag igen, tiden går så fort, särskilt när man jobbar så flyger dagarna förbi!
Är ledig nu hela helgen och idag. Känns skönt med några dagar ledigt faktiskt. Det går bra på jobbet och jag bara älskar mitt jobb verkligen! Älskar avdelningen och mina arbetskollegor, dem är underbara!

Förra helgen jobbade jag 7 - 21.30 både lördag och söndag, men det gick superbra i alla fall och så var jag ledig i måndags och kunde sova ut lite! Idag ska jag väl åka till stan en sväng och gå på bolaget och sen ska jag kanske besöka gymmet en sväng, skulle kännas så skönt!

I fredags förra veckan var jag på AW med jobbet på krönet, var supermysigt och kul!
I Måndags gick jag till Själsö bageri (ca2,5km ifrån mig) och käkade frukost med några arbetskollegor, de var trevligt! På kvällen var jag på kallis med Julia från jobbet och var på OOOAW, det var super kul och skoj, sen var det raka vägen hem till sängen eftersom jag jobbade dag i tisdags! En är ju ännu ung så de borde man ju klara! hahah

Ikväll vet jag inte vad som händer, vill så gärna gå ut och dansa men får väl se. Som vanligt ingen som vill göra nått när man själv kan och har tid.. Jobbar ju dubbel både lördag och söndag nästa helg med.. Och i morgon blir det Tofta beach club och "Smalare än Thord" som uppträder, sen grilla och ha drinkkväll i Bro vid pappa!! Så det blir en bra lördag i alla fall och hoppas det händer nått kul ikväll också.

Vi hörs, ha de bäst!

//V

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram