Det var ett tag sen sist, nu har de hänt grejer

Hej där!

Oj ja det var ett tag sedan jag bloggade, inte gjort de sen i Januari. Det har hänt en del i livet sedan dess. Vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i..

Jag kan väl börja med skolan. Det har gått bra faktiskt, klarat av termin 4 nu och har bara 1 år kvar på sjuksköterskeprogrammet, så till nästa sommar är de MIN tur! Som jag kämpar på med allt, och framåt kommer jag i alla fall. Det är tungt och det är tufft men det flyter på i alla fall. Praktik 10 veckor var det denna termin och det gick väldigt bra, en sväng till Uppsala blev det och bo på vandrarhem tillsammans med bästa Linda, käka god mat och ha de bra när man är iväg och kanske lite shopping vart det också! Så skolan rullar på, men nu är det sommarlov!

Då kommer vi till nästa del i mitt liv, jobbet. En stor del av mitt liv, en underbar del av mitt liv! Älskar verkligen mitt jobb, försöker alltid göra mitt bästa och så mycket jag bara kan! I sommar är jag anställd på Kardiologen på Visby lasarett, alltså hjärtavdelningen. Det är en väldigt bra avdelning att arbeta på, bra rutiner och underbara arbetskollegor och dem har lyckats få tag i hur bra uskor och sjuksyrror som sommarjobbar där med, så det kommer bli en bra sommar! Är ledig idag, och hela helgen, alltså verkligen hela helgen ska spenderas på jobbet 7 - 21.30 både lördag och söndag! Som sagt, älskar mitt jobb! Hoppas på en bra helg i alla fall.

Nu kan vi ta mitt mående. Det är bra just nu faktiskt, helt okej i alla fall! Fått träffa en kurator en gång, känns väldigt bra och ska dit igen i Augusti. Hoppas att det kan hjälpa mig lätta lite på mitt hjärta. Det är väl sådär med endometriosen, blöder emellanåt och ofta, oftare än vad jag borde och vill. Så fortfarande mycket värk och just nu har jag fått mera problem med mina knän och höfterna med en sjuk värk så jag knappt kan sova, har så ont när man ligger ned. Det går väl över någon gång som allt annat, haha. Det finns dom som har det värre!
Så mitt mående är ändå helt okej tycker jag, känns skönt att det är sommar, jag jobbar och när jag är ledig är jag ledig och det känns väldigt bra!

Vad har hänt i mitt liv sedan Januari då?
* Klarat termin 4
* Varit på Elmia
* Varit och sett Swedish Housemaffia
* Accepterar att mamma och pappa gått isär och att pappa redan träffat en ny
* Fått en plastbrorsa
* Varit på Mantorp Park och kollat på Gatebil
* Firat midsommar med goa vänner och after beach på Tofta
* Träffat en kurator
* Festat en del
* Även haft nästa en hel vit månad.
* Gått i väggen en sväng
* Så har jag ju fyllt år med! 24 år gammal...
* Haft så jävla kul och massa skratt och tokigheter
* Anordnat en babyshower
* Och juste, nu är jag mera blond och inte lilahårig!


Jag lovar att jag ska blogga mera och oftare från och med nu i alla fall.
Ha de bäst så länge!

//V

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram