Godkväll!

Ligger på soffan och glor tv, ska snart se ett av favvoprogrammet Criminal Minds! Mår skit idag, varit en av dem värsta dagarna idag.. Vaknade utvilad iallafall, men hade så ont när jag vakna att jag låg kvar i sängen 2 timmar till för jag inte klarade av att kliva upp. Klev upp och gick direkt till soffan och la mig.. Sen var jag och mamma i stan en sväng, mådde skit så de var tufft. Sen hem och bara legat på soffan och glott och tagit de lugnt. Trött nu efter man käkat mat så är helt slut..
Ont i huvudet, ont i magen, illamående och ont i äggstockarna 😔 Känns skit!
Bara gråtit hela dagen oxå, olika anledningar eller ingen alls, de spelade ingen roll. Bara gråtit i omgångar och de har varit sååå jobbigt! Mycket tankar som snurrar i huvudet om allt. Får se om man ska ringa gyn i morrn eller inte, dem gör ju inget ändå. Skickar ändå bara hem en med något jävla morfinpreparat och så händer inget mera sen.. Måste ha ny behandling.. Vet dock inte ännu vad eller hur vi ska göra, de får vi se!
Igår mådde jag inte heller så bra, gjorde inte så mycket igår heller efter skolan. Var på KTC på förflyttningskunskapsutbildning, vilket var super kul och till stor hjälp! Bästa jag varit på! Efter de hämtade jag mat från thaivagnen och käkade lunch sen bara tog de lugnt..

I morrn får jag se vad som händer. Mår jag bättre ska jag till Linda och plugga inför tentan i nästa vecka! Mår jag lika dåligt som idag tänker hag ligga i sängen hela dagen med täcket över ansiktet och hoppas på att man kan vakna på rätt sida och må bättre...
Jojo jag har fått hört att man är negativ, ibland måste man få vara de. När man annars Alltid är så stark och klarar de mesta måste man få bryta ihop ibland och bygga upp sig på nytt 😊 Vet att man kommer bli bättre och försöker ta en stund i taget iallafall! Så om ett par dagar är de nog bättre 😊 Hoppas de iallafall!

Bloggar mera i morrn!
Puss // V 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej där.

Sitter i sängen och har precis pluggar och fixat lite inför i morgon, ska på KTC med klassen och utbilda oss i förflyttningsteknik och ergonomi. Har ju redan gått den utbildningen på gymnasiet och tycker att man kan någon gång få tillgodoräkna sig något men icke sa nicke...
Idag har jag mått skit hela jävla dagen.. Vaknade i morrse och mådde inte ett dugg bra, hade såå jädrans ont och sovit så dålig hela natten, legat och skakat av smärta.. Idag har jag haft super ont, blöder vääldigt mycket så jag är helt slut. Har ändå firat mamma idag på hennes 50-årsdag med mat och gotta! Det var trevligt den stund som de va.

Igår var jag och mamma och handlade på dagen till allt idag. Sen så åkte vi hem, jag lurade mamma att jag skulle iväg och gav mig ner till Erica, Janne & barnen. Vi fixade med ballonger och skyltar och hade oss. Sen mötte vi upp lite folk här hemma i Bro och härjade omkring i trädgården och fixade massa! Sen smällde vi två smällare och väckte mamma som kom ut, det var skojs!

I lördags hände inte så mycket på dagen, var på stan med mamma en sväng sen på kvällen var jag med ett gäng vänner på bowling (bowlade dock inte för jag orkade inte det), sen var vi på borgen och gick på munken en sväng och kollade läget sen tillbaka till bistro en sväng innan jag åkte hem och sussade.

I fredags åkte jag in till Becca och hälsade på henne, pratade i flera timmar och hade det super trevligt, sen åkte jag på stan och handlade grejer till mammas bus sen åkte jag hem. I fredags fick jag även svaret på omtentamen i Anatomi och Fysiologi som jag klarade!!!! Såååå skööönt! Behöver då inte tänka på det mera eftersom om man inte klarar det så ligger det som en spärr och man får inte börja termin 3. Så det var en lättnad.

Har nu suttit och pluggat inför i morgon och till och med gjort ett test och fått ett diplom, så det är avklarat!
Nu ska jag kolla lite filmer som ligger på studentportalen som förberedelser inför morgondagen.
Hörs i morrn!

Puss // V 🌸

Likes

Comments

Hej, Victoria heter jag som du säkert vet. Och jag känner att jag vill dela med mig av några saker i mitt liv till dig.

Som många av er redan vet har jag en sjukdom som heter Endometrios. Många uppfattar denna sjukdom som väldigt lätt att handskas med och att det nog inte är så farligt, vadå den kommer ju bara när du har mens?
Denna sjukdom sliter en mellan allt och inget, hela tiden och kommer göra i stort sett hela livet beroende på vilka bestående men man får av den. Många säger också "ja men du har ju bara ont och blöder mycket vid mens".. Ja de skulle man kunna tro. Jag har varit med om en hel del sedan 11 års ålder på grund av denna sjukdom. Prövat olika behandlingar och fått en hel del bekymmer i min "ryggsäck".. Just nu äter jag p-piller som inte fungerar så bra så det är dags att åter igen pröva något nytt och hoppas på det bästa.

Jag har över en månads tid nu plågats av mina äggstockar och min livmoder, men har ändå mått bra i övrigt. Tills för en vecka sedan cirka, när jag började sova dåligt på nätterna, få feber, illamående och några migränattacker. Det värsta med denna sjukdom tycker jag inte är smärtan i sig själv eller allt blod man förlorar vid mensen.. Det är att psyket verkligen inte pallar just då.. Och du kan tänka dig om man blöder mellan 7 - 10 dagar vad man hinner tänka mycket på dem dygnen om livet och allt därtill.. Men det är den här delen folk inte förstår märker jag.

Folk bara tar en för givet med att man är stark bara för att jag Alltid visat mig stark men ibland bryts den barriären för att jag inte klarar av eller orkar hålla upp den och då backar folk helt plötsligt när jag faktiskt behöver er alla som mest! Ja mitt humör kan svänga när jag är i detta stadie, jag kan va glad, jag kan vara ledsen för nått som hände för två år sedan, ja jag kan vara arg för att du öppnade chipspåsen utan att fråga och ja jag tappar tron på mig själv och mitt egna värde.. Det är nu jag är som lättast att bryta ned totalt eller som svårast att ens försöka hugga i ryggen, de beror på vilket läge jag själv är i. Men oftast är jag mest sårbar, dina ord i en hastig ogenomtänkt mening kan vara det värsta för mig att höra just då.
Jag behöver inte träffa massa människor för att prata ut om mitt mående på det sättet, för många tycker man behöver någon att prata med men det handlar inte om det. Det handlar om att ha någon att bara kunna vara med, ligga på soffan och göra ingenting, typ inte ens prata med varandra, bara närheten och tryggheten av att ha någon där som faktiskt stöttar en och vill en väl!!

Jag behöver inte prata med en psykolog för jag mår inte dåligt på det sättet. Anledningen till att jag mår dåligt är att min kropp är så hormonstinn att mitt humör ändras hela tiden. Vilket egentligen inte rör min psykiska barriär på vad jag faktiskt klarar av att hantera, utan att kroppen själv väljer att känna si och så emellanåt!!
Jag vill bara må bra, ha vänner omkring mig som verkligen bryr sig om en och stärker en och verkligen förstår en i alla lägen. Än så länge har jag bara en sån vän i livet och det är Andreas, visserligen för att han stått ut med mig i många år och fått varit med mig i alla lägen gällande sjukhus, operationer och byten av behandling. Men jag är glad att han finns i mitt liv som en av mina bästa vänner trots att vi inte längre är tillsammans, för utan honom i mitt liv alls vet jag inte hur jag skulle klarat mig (dock fattar jag inte hur han står ut med en ibland 😂). Annars är jag så glad och stolt att jag har en sådan bra mor och far som alltid finns där och ställer upp i Alla lägen! Tänk vad hade man gjort utan er som finns där för en!? Ni är guld värda!

Så som sagt i ena stunden kan jag vara glad som jag oftast visar på alla bilder som kommer upp. Men ibland kommer det en bild med kanske en lite deppig text på både instagram och snapchat, men snälla låt mig då få skriva de om jag så önskar, de är mitt liv, mina ord och mina känslor! Alla har vi dåliga dagar, men det betyder inte ett dåligt liv i alla fall, men vissa stunder kan kännas tunga och jobbiga, så är det bara!
Det var i alla fall lite av det jag ville dela med mig av. Så nu tänker jag faktiskt skriva det här utan att söka uppmärksamhet eller så, men alla som faktiskt bryr sig om en får gärna visa det, för det är guld värt för mig när jag mår såhär! Bara att höra av sig och fråga hur man mår eller fråga om att ses och göra nått, betyder allt!

Alla har vi våra liv och våra svårigheter och det accepterar och respekterar jag!
Ingen kan någonsin gå i någon annans skor men man kan i alla fall försöka förstå!

Puss// V 🌸


Likes

Comments

Hej bloggen!


Börjar väl med tentadagen i Lördags den 13/1, det kändes väldigt bra faktiskt! Kände mig mera "uttömd" på kunskap när jag gick därifrån och att jag kände att jag förstod mera gällande frågorna osv. Dock kändes tentan svårare, mindre frågor men dem var mera ingående. Men som sagt det kändes sååå bra så hoppas att denna känslan räcker till 😍👌
Åkte hem efter tentan och gjorde mig i ordning så åkte jag och pappa och hämtade Jea och åkte på en 50-årsfest, de va superkul! Träffade Jonken och hans tjej, super trevligt och roligt att äntligen få träffa henne! 😊 Jag och pappa kom hem runt 02, va helt slut och dränerad.. Mådde skit i Söndags.. Mådde bättre sen på eftermiddagen iallafall, var och käkade på Mel's med mamma och pappa, så va Andreas därförbi och käkade med oss.

I måndags började skolan igen fullt ös! Började med mikrobiologi, väldigt spännande! Efter skolan var jag förbi gymmet innan jag åkte hem. I tisdags var det också skola och det gick bra sen hem och bara va. Åkte till gymmet på kvällen en sväng de var skönt!!
Igår var det skola med föreläsning sen på sjukhuset en sväng på mikrobiologen och fick titta på plattor med mikroorganismväxt. Spännande men fyfan vad vissa bakterier kunde lukta illa medans vissa luktade sött eller blommigt! Spännande!! Efter skolan åkte jag hem och låg i sängen hela daaagen tills jag skulle sova.. Såg maassaaa Bonesavsnitt!
Idag har jag mått skiiit eller ännu mera dåligt.. Sovit dåligt senaste nätterna, inte bättre i nättras heller! Mådde dåligt när jag vaknade, tog liksom 45min att ta sig ur sängen, brukar annars bara hoppa upp och göra mig klar! Åkte till skolan trots jag mådde dåligt och tog mig igenom föreläsningen sen köpa med lunch hem, käka, se Bones och sova en stund. Lagat mat och ätit och sen var jag och pappa på möte om massa rallygrajs! Nu hemma och ska väl gå och lägga mig snart. Mår inte så bra just nu, min endometrios bråkar och den beåkar med hela min hormonproduktion så psyket är skört och så händer de en massa runt en hela tiden och jag orkar inte med de.. Hoppas folk kan acceptera att jag också mår dåligt ibland trots att jag faktiskt känner mig bättre i mig själv och mår bättre! Mitt mående beror just nu på hormonsvingandet i kroppen och det är skit tufft... Men försöker ta varje dag som den kommer och hoppas att morgondagen blir bättre!

I morrn är de inga föreläsningar. Så ska väll kolla lite på studentportalen, så ska jag träffa min fina Becca i morrn! Så ska jag käka thaivagnen i morrn 😍👌 Nu när de äntligen öppnat igen! I helgen vet jag inte vad som händer, men som vanligt sitter man väl hemma och glor.. Har ju ändå inget bättre för mig typ 😂
Bloggar mera i morrn!

Puss// V 🌸

Likes

Comments

Hej!


Satt hela dagen igår och pluggade, när klockan var runt 16 åkte jag och handlade lite sen förbi macken & tanka och hämta ut ett packet! Sen till gymmet och träna en stund innan jag åkte hem och fortsatte plugga lite sen tog jag de bara lugnt och la mig i typ klok tid.
Idag klev jag upp runt 08.30, gjorde mig klar och åkte förbi maxi innan jag åkte till skolan och pluggade. Efter pluggat i flera timmar pkte jag på maxi igen och handlade för mommo och passade på att handla inför tentan i morrn. Åkte förbi mommo sen hem. Pratade massa med mamma om allt till tentan och sen gjorde jag lösnaglar 👌 Nu har vi käkat kvällsmat och jag pluggar lite igen. Ska snart lägga ned de..
Bloggar mera i morrn. Tenta 9 - 15..
Puss // V 🌸

Likes

Comments

Hallihallå!

Ja jag är redan klar med tentan var färdig med tentan efter en timma, tog en bensträckare och gick på toa sen tillbaka och gå igenom tentan en gång och sen lämna in. Gick ut ur rummet efter ca 1,5 timme. De kändes faktiskt väldigt bra och nu är de nya tag med nästa tenta som ska göras på lördag, omtentamen på Anatomin & fysiologin. Hoppas på de bästa där med, Ska klara mig denna gång. Har pluggat en del senaste veckorna så nu är det sista pluggningen sen är det dax! 😊
Sittet kvar i skolan och pluggar sen blir de nog gymmet innan jag åker hem och fortsätter plugga. Bloggar mera senare, ha en bra dag!

Puss // V 🌸

Likes

Comments

Hallå där!


Jahaja så var denna onsdag slut.. La mig just i sängen, fick sällskap av bägge katterna 😍👌 Är vääldigt trött.. Pluggat hela dagen! Åkte så jag var i skolan runt tio och lämnade skolan runt 15.30 ca. Cajsa var förbi i skolan en stund oxå! Efter pluggandet åkte jag på elgiganten och köpte ett fotbad åt mamma som pappa bad mig om då mamma har så ont i sina fossingar.. Sen på Ica Maxi och handla sen till gymmet. Gymmade 45min ca. Efter de var jag förbi Marika, Tryggve & Elias innana jag hämtade mat på donken och åkte hem. Käkade äckeldonkenmat sen fortsatte jag att plugga. Ringde Linda så vi satt tillsammans och gick igenom en gammal tenta och det gick superbra! Kollat lite till på läkemedlena och nu la jag ner allt och gick och la mig istället!
I morrn är det tenta 4 timmar 8 - 12. Jag hoppas på det bästa och jag tror på mig själv så de kommer nog gå bra 💪 Alla ni som vill kan ju hålla tummarna för mig eller skänka en tanke mellan 8 - 12 i morrn 🙈
Bloggar mera i morgon. Godnatt!

Puss // V 🌸

Likes

Comments

Godkväll!

La mig just i sängen, fick sällskap av en söt liten katt, Gucci var tydligen sällskapssjuk!
Idag sov jag ut, klev upp och började plugga en hel del, satte och spelade någn CS-match mellan varven och sen käkade jag lite lunch, pluggade och spelade lite till. Vilade en snabbis och lagade sen lite kvällsmat och käkade! Sen har jag pluggat, varit i garaget en sväng vid papps, sen pluggat och sett tv.
Nu ligger jag som sagt i sängen och ska sova. Ska gå upp i tid i morgon och åka till skolan för att sätta mig och läsa så jag hittar bra koncentration! Så bloggar mera i morrn.
Puss // V 🌸

Likes

Comments

Hallihallåå!


Ligger och kollar på filmen Bad Teacher på tv. I Lördags hade vi en överraskningsfest för Janne, min mosters sambo som fyllt 40 år. Vi hade set supertrevligt, sen åka hem och ta de lugnt och sova. Igår pluggade jag, var på loppis med mamma och var och handlade efter det. Sen hem och fortsätta plugga, laga mat och käka och bara ta de lugnt.
Idag har jag pluggat en hel del och lämnat in alla mina inlämningsuppgifter, spelat lite CS och läst på lite till en av tentorna. Nu ska jag se vidare på tv sen sova, bloggar mera i morrn!

Puss //V 🌸

Likes

Comments

God dag bloggen!

Dagen igår blev lååång. Det började med ett arbetspass 08.00 - 13.30, sen luncha med mamma på ching och chong och gå en sväng inne på HM. Sen åkte vi till Ica maxi och handlade och sen åkte vi hemåt. Pluggade lite och vilade sen en stund. Resten av kvällen sedan bestod av att spela CS. Det var såå kul, vääldigt länge sen jag spelade sist, inte varit inloggad på steam sen 2016 tror jag! Så det var ett tag sedan. Men det var super kul, satt där från efter halv sju någon gång och gick och la mig vid typ 02.. Så det blev visst ett par timmar, man fastnar liksom i det!

Sovit gott inatt i alla fall och ska plugga lite nu, sen mot stan en sväng. Får se vad som händer ikväll..
Råkade även köpa en ny jacka igår, den var på rea så det var inte så farligt, men helt kär i den är jag!
Bloggar mera senare! Ha en bra dag. Nu snöar det här också, får se vad det blir av de.

Puss //V

Jacka från HM, tidigare pris 599:-, nu kostade den 200:-. Kunde inte låta bli!

PS. Finns alltid på insta och snap om du vill följa mig i mitt liv mera.
ttickan - Instagram
ttickan - Snapchat

Likes

Comments