Vi kör en snabb uppdate:

har hunnit att byta rum 3 ggr minst och fått en underbar pojkvän, jag har börjat 9an och går sista terminen nu vilket känns konstigt.

Så.......

Idag må jag säga att jag mår mycke bättre (har legat i kräksjuka i 3 dagar ) så kännde för att slänga in ett litet blogginlägg eftersom det ändå var sålänge sen.

Idag har jag bara varit hemma och chillat verkligen, har igentligen skola men när man är nie barn i en familjen stannar magsjukan lite längre en väntat., vilket oxå resulterar i att jag inte får träffa viktor (min pojkvän)

Men förhoppningsvis försvinner det snart, idag var jag även in på dollarstore en snabbis (woops ) köppte 6 muggar , en ljuslykta och 2 handskar som är "värmesäkra" , för tjäner att det är dax för mig att börja samla på mig lite grejer varje månad så jag slipper stressa sen när väl är dax att flytta. Slänger in lite bilder på dom så ni även kan få se dom ! :)

Men det är dax för skola imorgon , vilket jag inte ser fram emot... Men godnatt allesamans ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Som jag skrev i inlägget igår så kommer det inte att komma ut så roliga inlägg Men men.
Idag försökte jag verkligen att sova ut så vakna runt 12 kanske, sjukt skönt.
Just nu sitter jag uppe med min familj och vi ska snart titta på videoklipps från när vi var mindre så jävla kul att titta på nu när man är äldre oså.
Men ska dra byeee

Likes

Comments

Hejsan folket!
Jo, idag är det fredag, Gud så jag har längtat, bara käka godis och titta film hela dagen ! Har tänkt att spendera hela helgen på det viset så kommer väll bli rätt så tråkiga inlägg. Men just nu vill jag bara ta det lugnt och vara ensam i min ensamhet och titta film och tjocka mig galet. Skoldagen idag har varit rätt så seg men börja 09:40 vilket är sjukt skönt, annars så har det varit skit lektioner resten av dagen men nu är det helg så då kan man äntligen slappna av! Nu blir det film och glass, hadeeee !

Likes

Comments