Den senaste tiden har jag varit på många kalas och studentmottagningar. Jag tycker alltid att det är lika svårt att hitta en present som känns personlig och genomtänkt. Det blir ofta att jag köper något hastigt så som en blomma eller ett ljus, det känns inte så personligt fast det kan vara en fin gåva.


För några veckor sedan var det en kompis till mig som fick en tröja med ett personligt tryck som present och hon blev överlycklig. Jag insåg då att det går att göra en personlig present på ett väldigt lätt sätt. Genom en sida som https://www.alltryck.se/ kan man själv skapa en produkt tillexempel t-shirts och tjocktröjor med sitt egna personliga tryck eller broderi på.


Det är en grym grej att ge bort i present men även att skapa till sina vänner. När jag är ute och reser med min skola har vi skoluniform för att människor ska se att vi är en skolklass. På samma sätt skulle jag gärna haft matchande tröjor med mina vänner när vi gör roliga saker tillsammans. I slutet av sommaren ska jag till Kreta med några kompisar på solsemester och då hade det passat perfekt att ha matchande tjocktröjor när vi flyger ner.


Kan tänka mig att göra ett eget tryck på en hoodie eller varför inte matchande resväskor till mig och mina kompisar, hade varit riktigt najs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I onsdag åkte jag till Sarah i Kungshamn, stannade där tills på lördagen då jag sedan drog vidare till Billdal för att träffa Alice. I Kungshamn/smögen fick vi några fantastiska dagar med sol, bad och fina solnergångar från båten. Så svårt att hinna träffa vänner på sommaren och matcha in med olika jobbtider och utomlands resor, men denna senaste veckan har jag fått till små träffar med olika vänner för att umgås och prata ut.

Likes

Comments

I onsdags drog jag till Göteborg och fikade med några vänner, sen blev det en mysig kväll i Billdal med god mat och snack. På Torsdagen åkte jag och Alice in till stan och tog en fika med Gilda, fick gå lite tidigare för jag skulle möta upp en killkompis i Alingsås, vi satte oss på ett café och pratade i timmar. Kvällen spenderade jag med mitt gamla tjejgäng. Så skönt att ha lov men tiden har gått galet fort och snart är det tyvärr över.. 

Likes

Comments

Jag fick ett sådant sug att bara gå ut och fota lite. Dunder förkyld som jag är, vandrade vi bara några meter från huset för att ta lite bilder. Det finns en historia bakom handväskan. Då min farmor gick bort för cirka 10 år sedan så fick jag denna väskan och som liten visste jag inte alls hur användbar den skulle vara i framtiden. Den är väldigt gammal och sliten men tycker ändå det har en charm i sig och att den tillhörde min idol som liten gör den ännu mer speciell. 

Likes

Comments