Header

// Inneholder sponsede produkter

​Disse skoene fra Blundstones er bare helt utrolige. Aldri gått med så behagelige sko før, de har til og med en liten pute i helen som får hvert skritt til å føles som man går på skyer. De er et Australsk merke som satser på kvalitet og det skårer de virkelig høyt på. 

Shoes: Blundstones/ Hoodie: Weekday/ Jacket: ZARA/ Bag: Blundstones

Samboeren min og jeg bestemte oss for å ta en liten tur til Asker i går. Vi fikk tatt noen bilder, hilse på familien og si gratulerer med 3års dagen til denne lille godklumpen. Nå som vi har vinterferie blir det mye jobbing med skole og selvfølgelig litt familiekos siden 21 års dagen min er rett rundt hjørnet. Nå sitter jeg og kjæresten min inne med en varm kopp te og ser på Gods and Kings. Skulle egentlig feire 23års dagen ting beste og godeste Maren, men ble dessverre syk i natt, men håper hun storkoser seg! Håper alle har en god lørdag og fantastisk vinterferie for de som har det, snakkes:)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Da var fjerde innlegg i år lagt ut, det var virkelig på tide. Det er alt for dårlig at jeg kun blogger to gang i måneden, men dette året har det skjedd så mye. Det har vært Oslo fashionweek, hjulpet mildhpress med et brand som hadde lansering, masse innleveringer i fashiondesign og tre fag å pugge på fra BI. Nå er det endelig litt tid til å puste på før det kommer flere tunge oppgaver. Dermed for å få pustet ut ordentlig så drar jeg og samboeren min en tur på hytten og å slappe av og få litt små arbeid gjort. Gleder meg helt sykt til å komme meg litt bort.


Håper dere alle får en fin helg:)

Likes

Comments

JACKET: MANGO

Nå har endelig hverdagen kommet tilbake. Ikke misforstå, jeg elsker å ha ferie, men når det går så lang tid som 1 måned blir det litt for lenge for meg uten å ha rutiner eller ting å drive med. Jeg gleder meg sånn utrolig til onsdag for da er det første skoledag på SOFI igjen. Blir deilig å være litt kreativ og designe litt klær. Vi skal på The greatest showman premieren på torsdag. Denne filmen har jeg gledet meg så lenge til å se, noen andre som har lyst til å se den?:)

Likes

CommentsHer er mine favoritt looks fra 2017, håper det blir mange kulere looks dette året med bedre locations.

Hvilken er din favoritt look?

Likes

Comments

Dress: Zara/ Shoes: Nelly/ Earrings: ASOS

Godt nyttår alle sammen! Endelig fikk jeg byttet bloggen over til Nouw og jeg vil si meg rimelig fornøyd så langt. Jeg synes Nouw virker som en mye bedre og enklere plattform enn blogg.no. Her er noen litt sene bilder av mitt antrekk på julaften, ikke veldig bra kvalitet på bildene på grunn av dårlig lys, men greie nok. Nå er det snart skolestart og jeg gleder meg som bare det, i år skal jeg prøve å vær mye mer effektiv til alt fra skole, til trening, til det sosiale og jobb.

Jeg ønsker dere alle et godt nyttår og måtte dette bli et bra år.

Likes

Comments

Alt fra: Nina Jarebrink

Nå er det bare to dager igjen til julaften og jeg gleder meg som et barn. Planene frem mot julaften er å gjøre det rent i leiligheten før jeg drar hjem.

Imorgen skal jeg møte søsteren min, kjæresten og nevøen min på Pascal før vi tar turen videre til Jul i Vinterland for å få opp julestemningen før

den store dagen.

Likes

Comments

Skirt: Zara/  Top: Nelly/  Bag: ASOS

 

Herregud som jeg savner sommeren, varmen, lette klær, avslappet stemming, solbrun og solbleket hår. Sitter nå og planlegger hva

jeg skal gjøre til sommeren, hvor jeg skal reise og hva jeg har råd til å gjøre. 

Selvfølgelig gleder jeg meg mer enn noe annet til Julaften, det er den beste dagen i året, men ellers synes jeg julen

er mye dødtid og venting på et nytt år. Vinteren kan være herlig hvis det er fint vær, masse snø og fine dager å dra i slalombakken på.

Men som oftest er det ikke sånn i Norge, i hvertfall ikke her i Oslo området. Og apropo vinterkulden som ødelegger både hår og hud,

uansett hvor mye ansiktsprodukter og hårprodukter man bruker klarer man ikke å unngå kvisete og tørr hud og slitte tupper på håret.

Dette er kanskje hoved grunnen til at jeg savner og så desperat trenger sol og varme nå, jeg ser bare ikke ut og ønsker ikke å dekke til denne 

ekle huden med kosmetikk som gjør det enda verre. Nå sitter jeg inne og later meg på en så vakker vinterdag og klager når jeg egentlig burde

gå ut og nyte det mens vi har det. Men akkurat nå frister det ikke å gå ut og gjøre ting og det er helt greit.

Håper dere andre har nytt en utrolig fin lørdag og har en fin kveld videre:)

Likes

Comments

Jeg heter Victoria Ødegård, er 20 år og kommer fra Asker. For tiden bor jeg med kjæresten min i Oslo og studerer Motedesign på SOFI.

Som sagt i overskriften vil jeg dele en kort, men personlig del av meg som jeg tror kanskje noen kan kjenne seg igjen i.

For tiden streber jeg etter å finne ut hva jeg vil gjøre med livet, hva som kan gjøre meg lykkelig, hva som jeg er lei meg for og hva jeg er sårbar over.

Det skal sies at det å vokse opp i disse tider ikke er lett med alle valgene vi har og hva vi skal gjøre med livet, og for meg så stemmer dette, det er vanskelig.

På ungdomsskolen var jeg som alle andre, sosial, gjorde nesten alt som jeg skulle og hadde ingen bekymringer.

Desto eldre jeg ble forandret ikke bare kroppen min seg, meg hvordan jeg så på verden, hvordan jeg følte og tenkte på. 

Det gjorde vondt, ting generelt gjorde mye mer vondt, jeg ble mer følsom og skjøv meg bort fra ting jeg elsket og folk jeg sto nær.

Jeg vet ikke om dere kjenner dere igjen, men jeg følte meg bare annerledes enn alle andre og taklet det ikke på en god eller rettere sagt smart måte.

Jeg var fortsatt med venner, men begynte å si nei til å være med på ting fordi jeg følte meg mer alene i folkemengden enn når jeg var alene.

Det å møte alle jente en kveld for å ha det hyggelig, men du føler du ikke klarer å snakke med noen. Du ser deg rundt og ser alle har fått nære bånd. Det er

ganske tungt, man føler seg alene og vil unngå denne vonde følelsen.

Jeg ble nok aldri utstøtt fra de andre, jeg har nok alltid bare hatt vansker med meg selv, følt meg rar, ikke bra nok og rett og slett annerledes.

Men det skal sies at jeg angrer på at jeg ikke prøvde litt hardere, snakket med de andre jentene, blitt bedre kjent uten at jeg følte meg som verdens største taper.

Det å se de andre jentene fra ungdomsskolen som fortsatt holder sammen er tøft å se, ikke fordi det gjør vondt, meg jeg misunner de. 

Hvorfor klarte ikke jeg å holde kontakten, og skjøv meg bare lenger og lenger bort? Hvorfor hopper jeg ikke utti det og tar opp kontakten. Det er aldri for sent,

kanskje jeg bare er for redd for å bli sett på som en raring som tror jeg kan være med de, lille ubetydelige meg.

Skal ikke gå noe dypere inn i dette nå, er kanskje ikke så interessant for dere å høre på ting jeg synes er tungt og vondt, men tenkte jeg bare skulle dele litt

om meg og mine følelser. Skulle gjerne ha skrevet et langt detaljert innlegg om hvordan jeg har hatt det. Skrevet om alt fra angst og deprisjoner

til det som har vært helt fantastisk, men jeg er dessverre ingen forfatter og vet jeg er veldig dårlig til å skrive.

Det finnes mange tunge tider man skal gå igjennom, det sies at de gjør en bare sterkere og får en til å se fremover, men hvor lenge skal man sitte å se fremover?

Jeg er lei av å vente, jeg vil gjøre noe med livet, reise, oppleve og møte nye mennesker og kanskje noen gamle. Men hvor lenge

skal man faktisk vente på at det skal skje, for min del må jeg snart bite i det sure eple og hoppe utti ellers skjer det aldri noe i dette livet.

 

 

 

Likes

Comments

Jacket: Zara/  Pants: Zara/   Top: BIKBOK/   Sunglasses: CÉLINE/   Purse: Market in Juan les pins

 

Hei, i dag har jeg og Sebbe tatt litt bilder med det nye kameraet hans. Håper på å få tatt noen flere bilder imorgen, jeg bare elsker looken på bildene 

det nye kameraet tar. Men bort fra dette og til noe annet så tenkte jeg å begynne å skrive litt mer personlige ting på bloggen som hvem jeg er

hvordan jeg har hatt det gjennom tidene og har det nå, hvis dere synes det virker mer interessant enn å bare se outfit bilder.

Imorgen tenker jeg å gjøre ferdig en design oppgave som jeg skal pitche for klesmerket F5 som jeg grugleder meg veldig til. Og hvis jeg får til og har bra nok lys

så tenkte jeg å lage en ny youtube video som en haul.

Håper jeg virkelig rekker det for tror det hadde vært gøy å fått til noe på youtube.

LOVE.

 

Likes

Comments

Skirt: ZARA/   Shoes: Nelly/   Sweater: ZARA/   Sunglasses: Robot

I går var vi fra Insp på event hos Moo som var utrolig koselig. De har så mange fine vesker og kvaliteten på veskene er bare helt utrolige. 

I dag skal jeg møte min mor og søster for å spise litt lunsj, deretter skal jeg jobbe litt med skole og starte julestemningen i hus.

Klarer ikke å vente på julen nå, julen er den beste tiden i året for min del. 

Nå må jeg gå og fikse meg så vi snakkes senere<>

Likes

Comments

 

Som sagt så var jeg på julebord på torsdag med Insp og Whynot? Det var så utrolig gøy og koselig, dette er slike ting man setter så utrolig pris på,

det gjør ihverfall jeg. Denne uken som kommer har jeg innspurt på noen skoleoppgaver og møte med InpsXMOO.

Har ikke store planer denne uken siden det er så mye å gjøre på skolen.

Skal fortsette å jobbe litt med design oppgaven, tenker jeg legger ut et outfit innlegg på tirsdag fra dagens shoot.

Ha en god søndag videre, snakkes:)

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jacket: Asos/   Pants: ZARA/    Hoodie: BIKBOK/    Sunglasses: QUAY/      Purse: Louis Vuitton

 

Hei, unnskyld for at det ikke ble lagt ut noe innlegg i går, men det ble litt sent og jeg skulle på skolen i dag så måtte legge meg da jeg kom hjem.

På onsdag tok Madeleine, Ingvild og jeg noen vinterbilder, endelig kom det litt snø hit til Oslo (dessverre en kortvarig glede).

Juleborde i går var så utrolig gøy, er så takknemlig for at Otto fra Whynot? holdt julebord for oss i hans flotte hjem.

Resten av uken skal jeg bare slappe av, gjøre litt skole, blogge, trene og i familiemiddag. En deilig og avslappende helg.

Nå skal jeg ut å spise, men kommer nok garantert et nytt innlegg enten imorgen eller på søndag.

Talk to you soon <>

Likes

Comments

 

Shoes: Le coq sportif/ Leather pants: AngelicaBlickXBikbok/  Sweater: ZARA/   Caps: Varsity

 

Unnskyld for dårlig blogging og ikke veldig imponerende outfit, har ikke følt meg så motivert i det siste.

Dere vet hvordan det er, det er mørkt når man drar om morgningen og mørkt når man kommer hjem igjen.

Finner aldri tid til å ta bilder når det er ordentlig lyst. Men jeg skal begynne å ta bilder når jeg er på skolen 

sånn at det blir lagt ut flere innlegg enn det har vært for tiden. Hvis dere ønsker at jeg skal blogge om noe annet enn

bare outfits så er det bare å rope ut. Vi snakkes igjen imorgen eller på tirsdag, tenker å lage en haul video imorgen, hva synes dere om det?

Ha en god søndag videre XO

 

Likes

Comments

 

Sweater: ZARA/  Boots: Nelly/  Purs: Michael Kors/  Jacket: ZARA/  Hat: HM/   Sunglasses: Angelica Blick X BIKBOK

Denne uken har det vært mye som har skjedd. Har hatt masse skolearbeid og vært på pressedag hos VASS.

Denne uken er det en del innleveringer og nye arbeid. På tirsdag blir det møte med MAC cosmetics på insp 

som jeg gleder meg utrolig mye til. Ha en fin søndag videre:)

Likes

Comments

  

    

 

JACKET: ZARA/   HOODIE: WEEKDAY/   BAG: ASOS/   SHOES: NIKE

 

En liten shoot fra parken ved siden av. Har ikke hatt så mye tid i det siste til å finne outfit og få tid 

til å ta noen fine bilder. Så her er en liten enkel look fra i dag. Skal prøve på å bli bedre 

til å legge ut mer på bloggen og andre ting enn outfits hvis det er noen som ønsker det, bare å sende meg

melding om ønsker! Talk to you later!Xx

 

Likes

Comments

 

        

       

       

       

 

Pants: ACNE/   Shoes: Nelly/   Sweater: BIKBOK/   Hat: HM/   Purse: ZARA

 

Hey, i dag har vi hatt et stort designer prosjekt på skolen som er utrolig morsomt. SOFI er den beste skolen

jeg har gått på og noen gang kommer til å gå på, lærerne og skolen er bare helt fantastisk. I morgen skal jeg 

på oktoberfest med folka jeg gikk på BI med, gleder meg så mye til å være med de!

Likes

Comments

        

 

Jacket: MONKI/   Pants: ZARA/    Purse:ACNE

Likes

Comments

Pants, Purse, Blouse: ZARA/   Sunglasses: Vintage

 

Good Evening! I dag har vi tatt bilder og redigert de. Har en del å gjøre til uken så får ikke så mye tid til shoots og slikt.

Veldig sliten i dag så ble dessverre ikke veldig bra bilder, but I hope you guy´s will like them anyway!

 

Likes

Comments

 

Sunglasses: Céline /. Coat: ZARA/  Dress: MONKI/   Shoes: ZARA/   Purse: Louis Vuitton

 

Vært barnevakt for han lille klumpen her i dag. Det finnes ingen som er så god som han. I morgen skal vi slappe av, 

gå en tur i Frognerparken for han blir hentet hvis vi ikke skal passe han en ekstra dag.

Just wanted to wish you all a wonderful evening <>

 

 

Likes

Comments

NqfKL-7IBrk


I hope you´ll like the vlog!

Blir bedre mot slutten så bare å følge med!!

Likes

Comments

Instagram@victoriagevani