Har man en fantastisk frisör så får det kosta vad det kosta vill.

Jag brukar alltid tycka att det är bättre att göra det själv och hemma - ja kanske för det mesta pga pengarna.
Men nu när jag har gått igenom helvetet - tappat och bränt sönder mitt hår så skulle jag om jag fick chansen ha gått till min frisör ifrån första början. Varje öre skulle ha varit värt det.
Inte nog med att ditt hår blir mycket gladare om ett proffs hade fått vara kreativ utan du själv blir också det..
Jag har världens bästa frisörer - några jag även kallar för vänner. Så otroligt varma och generösa.
Bästa sättet att bli bortskämd på. Så om ni har funderingar på vart ni ska gå så rekomenderar jag varmt - NORRKÖPING HAIRFASHION.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har man fått lite naturlig D-vitamin. Det har varit välbehövliga dagar i Linköping hos Mamma ( http://www.nouw.com/pennys ). Länge sedan man bara gjorde - absolut ingenting.

Att bara få ta det lugnt är något som jag har börjat värdera högt..
Jag hade en period där allting bara gick som ett pendeltåg utan att sakta ner. Det var miljoner grejer i huvudet och tre olika jobb jag var tvungen att hinna med. Dag som natt. Det fanns nätter jag bara hann sova 2h innan det var dags att gå ifrån nattpass till morgonpass. Det blev 15 koppar kaffe om dagen och jag kunde aldrig sitta stilla, för om jag gjorde det så visste jag att jag skulle bli trött eller känna av att jag inte mådde speciellt bra.
Det gick ett tag - tills jag var tvungen att åka in till sjukhuset pga hjärtklappning och ständig huvudvärk.
Min kropp hade sitt sätt att säga till att " nu får du fan tagga ner".... Jag hade svårt att säga nej och som säkert många andra så tyckte jag om att vara behövd. Men som min mamma brukar säga - " Det är ingen som kommer att tacka dig i slutändan ändå". Jag hade dock svårt att tro att det kunde vara så - Klart att dem är tacksamma.
Men så var det absolut inte..

När jag blev inkallad till sjukhuset igen för en hjärnröntgen så förstod jag att såhär gick det ju bara inte att fortsätta.
Det tar tid att lära sig säga nej på ett "vänligt sätt" som doktor Mikael säger. Jag glömmer bort det ibland men din kropp ljuger aldrig för dig. När du har lärt dig tecknen den signalerar så har du kommit en bit på vägen.
Jag har gjort det och nu vet jag när det är dags för mig att ta det lugnt - Att göra absolut ingenting.Likes

Comments

Här har vi lill-killen som äger mitt hjärta.  Min isländska fårhund som driver mig till vansinne men ger mig så otroligt mycket närhet och kärlek.  Han som har räddat mig i många situationer och som samtidigt har gett mig fler hjärtinfarkter jag trodde man kunde överleva. 

Arbete krävs, dag ut och dag in men det är värt varenda svett-droppe när man får göra det med sin bästa vän.


Likes

Comments

​Fick ett infall om att vara kreativ och skapa min "egna" tröja.

Eftersom det nu finns så snygga patchar att köpa så kan man ju klippa och klistra fast själv på en enkel stilren tröja. Du kommer undan ganska billigt. - Jag själv köpte en enkel vit sweatshirt ifrån vailent och Chic-patchen slet jag loss ifrån en gammal ful tröja men det går lika bra att beställa hem ifrån internet eller köpa i någon butik.

Jag använde mig bara av rent textillim (panduro), la en handduk emellan - klistra på - strök och sedan lät jag en tung bok ligga på ett tag. Och titt så snyggt det blev! Jag blev nöjd iallafall :)

Likes

Comments

Efter att ha sett "Renées brygga" idag till morgon kaffet ( TV4play), då hon gästades av Isabella "blondinbella", Camilla Läckberg och Arja så fick jag faktiskt en enorm tankeställare.
Tidigare har jag alltid drömt om att få ha det där familje livet väldigt tidigt, precis som blondin bella. ( Jag drömmer fortfarande om det)
- Att vid 23 års åldern redan vara lyckligt gift och ha fått mitt första barn.
Jag fick ångest när jag insåg att jag var långt ifrån att kunna uppfylla den drömmen, jag hade svårt att sova och nästan kände att jag var helt misslyckad.( Många av mina vänner var ju påväg att få det)
- Jag fyllde 23 år i Januari och har inte uppnått ett skit. Jag har börjat jobba på timmar, flyttat hem till pappa igen & jag har inga barn. Inte ens ett påväg.

Efter att ha grävt ner mig lite grann i den sorgen så har jag nu tillsammans med solen stigit upp och förstått att det inte behöver betyda att man har misslyckats utan att det kanske bara inte har varit meningen än.
Jag har ju inte ens utvecklat mig själv till fullo än och jag kanske borde börja där först.

Jag har alltid velat göra så mycket och därför har jag inte gjort något. Jag har aldrig varit bra på att välja pga att jag är livrädd för att välja fel eller att göra fel.
Efter att ha varit lite isolerad så har jag på något sätt blivit min egen terapeut.
Jag har också kommit på att jag faktiskt har uppnått en sak som jag hade väldigt svårt med förut. Att vara själv. (Nu älskar jag mitt eget sällskap) Men förut har jag aldrig tyckt om att umgås med mig själv, vilket låter helt hemskt men jag har faktiskt aldrig vågat vara med mina egna tankar. Det har varit väldigt obekvämt då jag är en riktigt övertänkare och har alltid burit på miljoner känslor. Jag har aldrig riktigt förstått mig på dem men nu när jag har släppt på kontrollen lite så har jag även fått mer kontroll. Jag har börjat lära mig att ta en sak i taget och att arbeta steg för steg inte är så dumt ändå. - Vad är det första jag behöver göra för att komma ett steg närmre.
Den insikten har för mig varit en stor befrielse. Jag har blivit mer lugn.

Jag har även insett det fina med det som inte har hänt än och det är att jag fortfarande har så mycket kvar att se fram emot.
Jag har också förstått hur viktigt det är med att få vara barn och ungdom.
Och att det kanske inte är så dumt att bli lite mer som Camilla läckberg - Rolig, självsäker och jävligt snygg.

Likes

Comments

Instagram@victoriaerica