Wishlist atm

Innehåller affiliate-länkar

Kommer dagligen upp nya grejer jag vill ha & önskar mig. Tänkte samla några utav den i en liten önskelista, förhoppningen är ju att jag ska tjäna ihop pengar till att köpa allt själv. Fast vissa punkter är mer drömmar, men herregud man måste ju få drömma!

Är dock sugen på att köpa någonting till mig själv nu, för att jag är klar med skolan & för att jag ska jobba massor i sommar!

Nu kommer min lilla lista:

-En mixer. Nu till sommaren är jag ju sugen på kalla friska smoothies ute i solen. Men då behövs ju en mixer som funkar, den vi har nu klarar inte av något som är fryst, (bra köp, haha!). Har dock ingen aning vad som är en bra mixer och vem visste att dom var så dyra...? Funderar på denna (klick)

-Denna väskan från Jacquemus. ”Le sac riviera” tycker den är så snygg och unik, det som inte är lika kul är väl priset, hehe. Finns i massor av färger men gillar den orangea mest! Ni hittar den här (klick)

-Moppe och moppe-körkort, herregud vilket evighetsprojekt har bara skjutit upp detta i evigheter, men nu känns det nästan inte värt att ta det längre... men hade ju inte tackat nej till en moppe nu i sommar....

Tycker dessa är så balla! Hittat dem här (klick) // Mina gamla älsklingar från Celine, nu på havet botten, haha! Dom hittar ni här (klick)

-Solglasögon. Förra sommaren vaskade jag min Celinè solisar i havet och sedan dess har jag inte vågat köpa några allt för dyra solglasögon igen... Det beror också på att jag har svår att hitta glasögon som jag tycker blir fina på mig, vill helst ha ganska stora! Funderar på dem till väster, men vet inte om formen kommer passa?

-Hus / Lägenhet i varmare breddgrader. Absolut svensk sommar är härlig men vi kan väl enas om att en sommar på rivieran är snäppet bättre. Tänk att varje sommar dra neråt mot Italien/Frankrike och hänga några veckor varje sommar, dröm!

-Cirka alla Ganni plagg ever, så coola! Vill ha typ allt, men dessa fyra är jag mest sugen på nu! Blir extra sugen när dom är på rea ;) Men får vänta och hoppas att dem sänks lite till, hehe.

-Vattenskoter, satan vad kul det är! Åkte det igen här om dagen och är hooked. Har dock turen att ha många vänner och bekanta som har skotrar jag får åka med! En egen hade jag dock inte bangat.

-OMG denna klänningen! Rena rama sommardrömmen i mina ögon, tror verkligen jag skulle få mycket användning för den. Tänk fester med klackar, på stan med sneakers & på stranden med sandaler! Den är ifrån Petra Tungårdens kollektion, alla klänningarna är magiskt vackra <3 Ni hittar den på bilden här (klick!)

-En MacBook Pro. Har ingen egen bärbar dator och jag håller på att bli galen (krydda lite till då, hehe) , nej men hade varit så skönt med en egen dator men ”tråkiga” pengar att lägga!

-Resor! Har så många platser jag vill besöka och jag vill åka nu, nu, nu! Vill till Tokyo, New York, Paris (igen), LA, Marocko, Rom, Köpenhamn (igen) m.m, vill överallt!

Detta var en liten lista på saker jag är lite extra sugen på nu. Såklart är materiella saker absolut inte allt, men det är kul att drömma ibland, eller hur?


Bild från ChinaTown i San Fransisco ,dit vill jag också tillbaka <3

Kram Victoria

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer