#Viccivalborg

Hej igen, nästan exakt en månad sedan jag uppdaterade nu, dåligt! Har dock inte funnits så mycket att uppdatera om.... Men mer om mina senaste veckor och den galan situation kommer i vecka! Hur som helst, jag lever (och överlevde valborg) så allt är bra med mig!

Tror ingen missade att det var valborg i torsdags, något som givetvis skulle firas! Allt är ju som det är nu men försökte göra det bästa av situationen så jag bjöd in några av mina närmaste för att fira hos mig (alla helt friska såklart ;) ). Tanken vara att vi skulle vara ute, grilla, köra lekar och njuta av vårvädret men dem planerna fick snabbt styras om när ett ösregn gled in över kära Göteborg! Ska dock inte klaga då det blev super lyckat och roligt i alla fall! Här är lite bilder, glömde tyvärr lite att ta bilder men bättre få än inga!

Bjöd på goda ost/chark brickor och snittar till drinken följt av en "grill" buffé men halloumi, kyckling, potatis och två stora sallader, blev riktigt gott (får man varsam självgod, haha). Senare på kvällen blev det även både chokladmuffins och glass!

Det var så himla kul att ses alla tillsammans, nu i "karantän" och när vi inte har skola ses vi ju sällan fler än 4-5st. Alla var riktigt taggade vilket gjorde det ännu roligare! Några av lekarna kunde vi även köra inne, så fick bli irländsk julafton och säckhopping i vardagsrummet istället, kaos haha! Men helt enkelt en lyckad kväll men mycket snack, lekar och dans <3 (Ska dock inte ljuga, var så stressad hela dagen, få typ sjuk prestationsångest när jag ska styra något, även om det bara är mina närmaste vänner...?? Det blev ju inte direkt bättre när jag behövde ställa om för att vi inte kunde vara ute, haha, måste släppa detta beteende...)

Var kul att kunna hitta på något nu när det mesta är inställt!! Vaknade upp på fredagen, lagom pigg, men i strålande sol och med Ida, sedan dess har jag njutit av vädret och långhelgen! Men imorgon är det tilllbaka till "skolan" (måste verkligen ha citationstecken, kan inte fatta att det är på riktig, haha)

Ta hand om er, Kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,
WOW verkar som ni fick en riktigt lyckad Valborg! <3
nouw.com/shareegroovin
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men åh så mysigt!
nouw.com/tildablanksvard