Vårsång, roadtrip & sticks n’ sushi

På min skola har vi en tradition av att vi vid valborg (eller iaf runt valborg) har vårsång. Då sjunger skolans kör och studenterna sätter på sig sina halmhattar. Bäst av allt är ju att man får slut jättetidigt, haha! Jag älskar att min skola har massa traditioner, skapar sammanhållning och är allmänt mysigt! Igår var det 20grader och sol, kändes som sommar. Blev äckligt varmt i min svarta tröja, haha!

Jag och JE, köpte denna kjolen i torsdags, är inte mönstret väldigt somrigt och fint?! Känns som att det har kommit en kjolepedemi till Gbg och jag älskar det! // JE hade tagit med sig wienerbröd till oss, yum

Hann bara hem i en dryg halvtimme innan det var dags att åka igen. Roadtripen mot Köpenhamn startade, sov hela vägen tills vi stannade för glass. Brukar inte gilla glass men där på uteserveringen var det oemotståndligt!

Förstår mig inte på folk som gillar att bila? Va? Jag mår bara dåligt och vill fram... Väl framme möttes vi iaf utav mörka moln men en fortsatt värme, inte konstigt att det är skit väder idag, hehe! Känns så konstigt att vara här igen, hann knappast hem emellan! Klagar dock inte älskar denna stad.

TempuraAvoMaki <3

Skräll att vi gick tillbaka till sticks n’ sushi... Har längtat hela veckan efter att komma tillbaka! Beställde samma som förra gången och någon annan delningstallrik efter som att vi var tre denna gången. Vi på ett annans ställe än förra gången, tror det finns på omkring tio olika ställen runt om i cph. Stämningen på detta ställe var bättre och vi satt så att man såg ”in i köket”. Kul att se hur dom gör all mat och hur snabba dom är!

Efter maten blev det ännu en glass, innan avfart mot hamnen och seglingslägret. Lägret är i en stadsdel norr om centrala Köpenhamn, Hellerup. När vi gick här igår kväll kändes det nästan som i London!

Väl framme i hamnen var vi bland dem första på plats (alla kom nästan imorse) så där satt vi lagom stela och försökte fatta danska, haha!

Nu: Regnet öser ner utan för och vi är inne på lunch efter det första seglingspasset. Ska ha teori och sen är andra passet 15-18.

Kram Victoria

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer