Still alive

Hej! Dålig updatering här på senaste, men jag lever och känner mig helt frisk trots allt, haha! <3

Min kamerarulle det senaste är inte riktigt fullproppad med händelserika bilder, haha! Trots att allt (inget) har blivit som man har tänkt sig dem senaste veckorna har jag haft det riktigt bra! Har blivit bättre på att leva i nuet och att ta allt lite som det kommer. Tror nästan att det kan vara bra för mig som tyvärr är ganska icke spontan och planerar allt, haha... Är väldigt tacksam att allt detta händer på våren, man kan vara ute och njuta av vädret, uteserveringar och den allt grönare naturen. Tänk om detta hade hänt i typ november, depression deluxe ju!

Skolan sker givetvis fortfarande på distans och det kommer fortsätta så resten av terminen, seg men så är det, inte riktigt nått man kan göra, tyvärr. Tycker dock otroligt synd om alla studenter! Förstår givetvis att det är orimligt att dem ska ha massor av skivor, resor och liknande men dem kan väl i alla fall få vara i skolan? Hela grundskolan är ju kvar, då kan man väl ta tillbaka dem stackars treorna..? Men för min del fungerar distansen helt okej, kräver dock en hel del disciplin som jag kanske saknar....Man blir bättre på det varje dag i alla fall och nu när man vet att vi inte kommer tillbaka har det varit lättare att sätta rutiner! Är dock ganska skönt att kunna vara hemma hela dagarna, hehe!

Utöver skolan har jag tagit det lugnt, lagat och ätit massor av god mat, gått långa promenader, solat när det har gått, sovit ut och facetime:at med alla jag känner, haha! Har även börjat kolla på Robinson (inte PH eller ex on the beach, nej nej, Robinson, haha) och är förvånad över hur bra det är? Tycker det är jätte underhållande, haha! Började även kolla på Outer Banks idag, får se om jag fastnar...? När jag inte har varit hemma har jag suttit på uteserveringar i stan, glass på Gelaterian (sommar <3 ), kaffe & bulle på Brogyllen och Benne ute i kvällssolen, underbart! Har även suttit och pluggat lite på statsbiblioteket i hopp om att hitta bättre fokus, haha! Funkar dock ganska bra. Uppskattar verkligen mina vänner så mycket nu, att kunna prata om allt och skratta tillsammans när hela världen håller på att rasa är riktigt skönt, haha!

Vi får väl helt enkelt se var som komma skall! Jag känner dock att jag är trött på att klaga och se allt negativt med denna kära Corona nu, dags för mig att vända om! Detta suger, men finns inget jag kan göra, så ingen idé att bara skita i allt... Är otroligt glad att bo i Sverige som knappast har restriktioner tillskillnad från andra länder samt har en fungerande välfärd, hade ju kunnat ha det mycket värre helt ärligt! Slut på mina små tankar, haha! Här uppe är några små bilder från den senaste tiden!

Ta hand om er, kram Victoria <3

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer