Nostalgi på tacos & tequila

Lite blandade bilder ifrån kvällen på Tacos & Tequila. Det var äntligen dags för en rejäl catch-up med min barndoms kompis Cornelia, vi ses all för sällan trots att vi i princip bor grannar, haha!

Vi gick i samma klass i låg/mellanstadiet, det gör ju att man har massor av tokiga/barnsliga minnen tillsammans, nostalgi! Hittade gamla bilder på oss från när jag var med i ”vi i femman” hahaha, usch, (kommer verkligen ihåg hur cool jag kände mig som blev fotad av en ”riktig” fotograf, gulli ändå)

Såklart trevligt & härligt att sitta och tjöta, men vilken kväll(!) what? Hade bara på mig min klänning och frös inte trots att vi satt ute <3 än en gång sommar!

Käkade tacos (givet ju) och drack margaritas, allt var bra! Jag är (tyvärr) petig med mat & blir sällan nöjd när jag käkar ute... Åt kycklingtacosen, goda, lite för starka för mig men det är ju en smaksak, annars bra, 7/10 kanske?! Det bästa är ju givetvis den mysiga innergården (ligger på tredje lång) + den trevliga personalen! Nu blev detta en ”mat review” blogg, haha, men aja jag gillar i alla fall att läsa sånt, hoppas du också gör det :)

Nu: Ska försöka sova relativt tidigt för att jobba imorgon. Har aldrig haft problem med att sova innan, (alltid den som sover innan filmen ens har börjat....) men på senaste veckan har jag böjar får svårt att sova??? Fattar inte varför...? Har även bränt mig i solen :( Ska smörja in mig med aftersun innan jag lägger mig! Nu är det slut om klagandet , trevlig kväll på er!

Kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer