My life

HEJ igen!

Ligger inne i soffan och käkar vattenmelon medans vädret blir allt sämre ute, mys! Borde verkligen sitta och plugga bokföring inför mitt prov på måndag men kan inte tänka mig något tråkigare, så kikar in här istället! All min skolmotivation är som bortblåst nu, det börjar bli varmare och det finns tusen grejer jag hellre gör än att plugga, men gäller väl bara att hålla ut.... Är ju trots allt sommarlov om två veckor?! Känns helt overkligt.

Annars rullar det på som vanligt, tar dagarna som dem kommer och njuter av all små fina stunder (klyscha 101, men sant, haha). I helgen hade vi "spelkväll" hos oss, tog fram både ett blackjack och ett roulett bord. Var faktiskt mycket roligare än vad jag tänkte, kul att hitta på något annorlunda. Har lagat och ätit massor av god mat som vanligt (min största hobby, haha). Har kunnat sitta ute och äta frukost i några dagar nu, imorse åt hela familjen scones på altanen, sommarkänslor <3

Har även varit tillbaka i skolan för att skriva ett prov, kändes helt sjukt att vara tillbaka efter 10veckor (kan verkligen inte fatta att vi har haft distans så länge!!). Fick sjuka nostalgi-känslor av att vara där, är fan inte normalt att ha så starka band till en skola, haha! Var hur som helst kul att träffa lite folk som man inte träffat sedan skolan "sluta", men skönast av allt, att vara officiellt klar med franska 3! Kurserna börjar bockas av en efter en nu, skönaste känslan!

I onsdags åkte vi även ut men vår lilla båt för första gången i år, som jag har längtat. Har sagt det tusen gånger förut men finns inget jag älskar så mycket som att vara på havet <3 Vi köpte med oss sushi, satt på klipporna, drack bubbel, åt sushi och kollade på solnedgången, definitionen av mys? Sen åkte vi vidare till några familjekompisars båt, satte oss med dem, åt ostbricka, godis och snackade, älskar!

Något jag där emot inte älskade var ute träning, vidrigaste jag har gjort, haha. Jag och Cornelia fick för oss att testa ett ute pass på gymmet igår, big mistake.... Var typ 18grader, skinande sol och helt vindstilla, svettades ju utan att ens träna... Själva cirkelpasset var ett upplägg rakt från helvetet, haha! Vi båda åkte till mig och däcka i varsin solstol resten av dagen, perfekt!

Ta hand om er, kram Victoria

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer