Lördag i Stockholm

Här kommer en summering av min lördag! Som vanligt bor jag och mamma på hotell Diplomat,mitt absoluta favorit hotell här i Stockholm! Som att komma hem, all personal är sååå trevlig och rummen jätte fina.

Vi gick upp tidig för att ”fånga dagen” haha! Nej men det är ju faktiskt ingen mening med att sova bort halva dagen. Alarmet ringde vid halv sju men det var inte som att jag flög upp direkt, hehe. Spelar liksom ingen roll när alarmet ringen man vill ju alltid fortsätta sova, eller är det bara jag?

Förlåt för grisig bild men känner mig nästa skyldig att visa er dessa våfflor, på den nivån var dem, mums! Frukosten går i linje med resten på Diplomat, jätte bra! Allt är fräscht och det finns massor att välja på. Våfflor, crossiant och kaffe är mina favoriter. Tror nästan att vi satt på frukosten i en och en halv timme innan vi gick, hehe ;)

Soft Goat är ett utav mina favorit märken, allt är i kashmir och så varmt och gosigt! Passande nog hade dem utförsäljning idag så jag och mamma traskade dit. Och herregud vad mycket fin det fanns! By Malina hade också lite grejer där så passade på att prova några balklänningar.

Var dock kaos mycket folk och jätte varmt, stockholmare måste lära sig att chilla lite, haha! Provade säker 10 olika balklänning och var helt genomsvettig till slut. Älskade den gula på bilden men den fanns tyvärr bara i en storlek mindre än vad jag hade velat :( Köpte iaf en superfin blå tillslut, samt ett par kashmir mjukisbyxor och hoodie.

Det är så kul att komma upp till Stockholm, varje gång har det öppnar något ny rolig butik eller resturang! Vi gick på stan i flera timmar, så mycket att se. Hann förälska min i en klänning från Isabel Marant och en väska från Celine, hoppas att dem båda blir mina en dag. Jag gillar att ha mål!

NK Saluhall öppnade i Torsdags, så fint! Vi tog en lunch på ”Dr.mat”, kändes bra med en sallad efter all frukost, haha! Var faktiskt gott, brukar inte gilla sallader och ”nyttig mat”. Åt en lax och miso sallad, rekommenderas! Såg även Bianca Ingrosso och hennes kille när vi satt och åt, haha! Han är så snygg ju ;)

Mina fötter är helt döda, vi har gått jättemycket. Mamma hade på sig en stegmätare och den visar 21000 steg! Jag brukar gå typ 6000 i skolan, hehe.

Nu: Varken jag eller mamma orkar göra något ikväll så vi har beställt pizza från CiaoCiao. Vi ligger i sängen och äter, tror att vi ska kolla på något film eller TV. Snacka om att "fånga dagen", kul lördagkväll, haha!

Kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer