Little update

Äntligen påsklov, eller ja, lol och lov... Nu spenderas alla dagar hemma, så kändes inte riktigt lika härligt som vanligt att få lov igår, kommer ju i princip bara leva på som vanligt. Det är i alla fall skönt att slippa skolarbeten i en vecka! I torsdags fick vi dock beskedet att vi kommer ha distansskola hela april ut, börjar helt ärligt tappa hoppet om att komma tillbaka överhuvud taget, haha... Är så trött på denna sikten nu! Ska dock verkligen försöka vända mitt mindset och försöka se det positiva med att vara hemma hela tiden, ska även försöka hitta något att sysselsätta mig med (utöver skola) för jag klättrar på vägarna nu, hehe! Men vet inte vad? Även om jag försöker hitta på grejer och träffa folk, finns det så mycket tid över, speciellt nu när skolan är på lov....

Nog om det negativa (känner verkligen att mina inlägg är upp och ner på senaste, haha). Igår hade jag äntligen inlämning av min fucking affärsplan, kändes så skönt att bara få bli av med den! Så det, samt att vi fick lov, firades med familjen igår kväll, mysigt! Jag tycker man kan fira lite allt möjlig nu, det behövs! Annars har jag gått mycket promenader i solen (och vinden, har fan varit storm i två veckor nu...), såg dock att det ska bli 15 grader(!) på måndag, ja tack!

Påsken kommer firas hemma i år (som om vi hade ett val, haha). Skulle ju egentligen flugit till Rom imorgon för att spendera lovet där men ja, så blev det ju inte </3 Finns dock inget man kan göra åt det, så ska istället försöka göra det bästa av det här hemma. Vet att min familj ska upp till Marsstrand för att fira påsk med familjevänner, men vi får se o jag hänger på det eller hittar på annat, inte bestämt mig ännu... Tycker hur som helst påsk är en ganska mysig högtid, vem gilla inte att få godis liksom??

Bilderna nedan är ifrån idag när jag och mamma bestämde oss för att ta en lunch på Lilla Spinneriet. Världen mysigaste ställe ute i Lindome, hur gott och gulligt som helst! Tänker att det är perfekt att göra små dagsutflykter nu på lovet, när man inte får resa!

Det var allt från min lilla update,

Ta hand om er, Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh känner samma det känns verkligen inte som att man fått lov nu när dagarna spenderas hemma, känner också att jag måste hitta någon sysselsättning innan jag blir galen haha
nouw.com/tildablanksvard