Italia bby

Touchadown Sardinia! Jag har haft turen att resa till ganska många länder och vackra platser under min små år här på jorden . Sardinien är en utav dem absolut vackraste hittills, när vi flög in med planet över gröna berg, azurglittrande hav och kritvita tomma stämde fick jag bäste nypa mig i armen, såg ut som ett vykort!

Vi har varit här sedan onsdag kväll så lägger in några utav min bilder här:

Vi flög över både berg (alperna) och stränder på vägen hit, kontraster, haha!

Middagen på vår enorma balkong första kvällen. Lägenheten är hyrd vis AirBnB och är hur fin som helst, känner att jag vill flytta hit, helst igår... :)

Yacht Klubben här (dem som arrangerar seglingarna) är den finaste jag någonsin har varit på, jättestort och massvis av personal. Känns som ett hotell, blir typ obekväm känner absolut inte att jag passar in här, haha!

Så vacker vill gråta, ser påriktigt ut som ett vykort.

Heeeela andra dagen spenderades på stranden och tittandes på seglingarna ute på havet. Tänk vilken skillnad, hemma står man frysandes på en brygga och kolla på segling medan här kan jag ligga på en strand(?) Ska inte ljuga och säga att vattnet är varm för det är det absolut inte, jag doppade inte mer än fötterna. Men i luften är det runt 25* <3

Jag... ;p Solnedgången igår var det magisk och det var ”golden hour” i flera timmar.

Idyll <3

Sammanfattningsvis så lever jag mitt bästa liv & njuter till fullo!


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer