Hi June

Hej på er och hej och välkommen juni! Är bara fjärde juni men känns redan som att sommaren har varit här i två veckor, skinande sol och värme nästen varje dag, jag klagar inte! Tror faktiskt denna sommaren kommer blir riktigt rolig och bra trots allt.

Svårt att inte samla på sig massor av fina bilder i denna period, fint väder och i princip lediga. Tar sommarlov på riktigt på tisdag men känns redan som att det är lov då dem flesta kurser är avslutade. Efter att vi hade vårt kursprov i matte förra vecka satte jag och några tjejer i klassen oss i trädgårdsföreningen och hade sushi picknick, hur mysigt? Våren i Göteborg är så fin!

I helgen stod jag tyvärr inne och jobbade båda dagarna, typiskt... Vi hade i alla fall en trevlig grillmiddag hos oss på fredagskvällen och på lördagen tog vi båten till mina kusiner för middag där. Att ta båten istället för bilen är verkligen sommar för mig <3 Söndag var morsdag, vilket vi inte brukar fira särskilt men fixade i alla fall frukost till min fina mamma innan jobbet och köpte lite blommor på vägen hem. På kvällen kunde vi käka middag ute för första gången i år, älskar!

I förrgår drog jag in till stan för att göra lash och brow lift för första gången, säger bara wow! Är verkligen chockad över hur bra det blev! Kan typ inte fatta att det är mina egna fransar? Ni ser ju på förre och efter bilden! Hur som helst väldigt lyckat och tro det blir fräscht till sommaren. Sen satte jag min och tog en långlunch på Kastellos uteservering, trevligt och blev nästa för varmt, klagar inte, haha! Tog en promenad tillbaka genom Haga in mot stan, allt är så fint nu när det är grönt! Vid fyra skrev jag mitt näst sista prov för i år, äntligen! Kändes faktiskt helt okej till och med...?

Annars varvas dagarna men att sola, gå promenader, äta god mat, sovmornar, facetimeande och lite skola, har haft det sämre... Älskar denna tiden på året!

Ta hand om er, kram Victoria

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Anniehjalmarsson
Anniehjalmarsson,
Gud vilka härliga bilder!! Får såna sommarvibes! Verkar som du haft det riktigt mysigt, så skönt! <33 Massa kramar fina du!
nouw.com/anniehjalmarsson
Ida,
Men åh så underbara bilder!! Ser helt fantastiskt ut😍 Skönt med sommarlov snart också!
idanilssonphoto.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så underbara bilder!
nouw.com/tildablanksvard