God jul & gott nytt år

God jul! Tror inte ens man får säga det längre, hehe, det är ju faktiskt nyår redan, känns sjukt! Men men anledningen till dem få och dåliga bilderna är att jag kickstartade julafton och julen med att tappa min telefon mellan våra trappor, sex meter, rakt ner i stengolvet, perfekt! Så den fungerar absolut inte länge.. Fick PANIK direkt för jag trodde alla mina bilder var borta (drama-queen who) men som tur var hittade jag dem några dagar senare i iCloud, tack gode gud att jag sparade dem där! Allt annat går ju att få tillbaka men bilder är verkligen ovärdeliga och betyder så mycket för mig!

Nog om mina töntiga lyxproblem... Hade som vanligt en väldigt lugn och mysig jul, firade hemma tillsammans men min familj, mormor & morfar och farmor, som vanligt. Vi är alltid hemma över jul och jag tycker det är supermysig (aldrig testat något annat dock, hehe) men tror inte jag hade fått samma lugn eller julkänsla av att vara bort rest. Låter som största klyschan men är verkligen så genuint tacksam att få fira tillsammans med min familj, att alla är friska och för hur bortskämd jag är <3

Innan jul laddade jag upp med att gå på jul på Liseberg tillsammans men mammas bästis och hennes dotter, vår guddotter! Älskar det, jul på Liseberg ge den ultimata julkänslan och är bara så mysigt, alla vackra lampor, lyckliga barn, goda sötsaker och all julmusik! Juldagen spenderades hos mormor och annandagen hos mina kusiner, älskar att man träffar sin släkt så mycket över julen!

Mellandagarna har varit lugna och spenderats hemma, haft ofrivillig "mobildetox" i en vecka nu, men helt ärligt ganska skönt, synd att inte kunna ta lika många bilder dock... Igår var jag, mamma och mormor på St Jörgen Spa för en heldag där, en julklapp från mamma, (ultimat present tips)! Hade en superhärlig dag, rekommenderar verkligen! Hade aldrig varit inne i spat innan, men kommer defenitivt tillbaka!

Detta blev mycket längre än tänkt, haha men så blir det. Nu ska jag fixa iordning mig för kvällen, så gott nytt år på er!

Kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer