Getaway

Hur härliga bilder?! Får så mycket vårkänslor och blir lyckligt av dessa <3 Som ni se är dem inte tagna här hemma, utan uppe i Kungshamn. Som jag nämnde tidigare valde jag, JE, Ida och Linnea att åka upp till JEs sommarhus där, helt rätt val! Vi fick två super härliga dagar med skinande sol på "bästkusten". Vi stannade bara två nätter men tiden gick verkligen långsamt där, känns som vi var borta en vecka, haha!

Dagarna spenderades i varandras sällskap, skrattades med hög musik, kan det bli bättre? Gick promenader, bla till Smögen för att fastna i solen på smögenbrygga i typ en timme, haha! Lagade massor utav god mat, ni ser ju. Satt ut på balkonen och drack bubbel i solnedgången, sommar <3 Vågade dock inte bada, hehe. Kvällarna blev kanske lite väl sena, men det var det värt! På dagarna lyckades vi i alla fall få lite plugg gjort...

Hade det så bra, välbehövligt att få komma iväg lite och tänka på annat! Saknar det redan, men vi får komma tillbaka sommar! Nu är det måndag igen och tillbaka till "skolan" på riktigt, massor med inlämningar tills på fredag som bara läggs på hög, usch. Men solen skiner och jag är frisk, så ska inte klaga!

Ta hand om er, kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Ajjy
Ajjy,
Men så härligt att komma iväg med vännerna sådär! Och vilket väder ni hade 😍👌🏼
nouw.com/ajjy
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
Jättemysiga bilder verkligen!!
nouw.com/ronjaholmstrom