Dagarna går i ett

”Tiden går fort när man har roligt” , oj så sant det är! Denna veckan har flugit iväg! Måndag till fredag jobbade jag i seglarskolan, bästa! Tycker det är så genuint roligt att jobba där, barn är för härliga (mestadels), dom kan säga så söta grejer ibland <3 Sen jobbar jag med ”kollegor” (tycker det ordet låter så vuxet, haha) som jag älskar!

Vädret har ju varit riktig svensk sommar men värme & sol! Det har jag dragit maximal nytta av, haha! Så fort jag har fått chansen har bikini åkt på, jag har både solat och badat varje dag denna veckan, jag som egentligen är lite utav en badkruka!

Igår var jag ledig och tillsammans med min familj drog vi ut till tistlarna med båten, det är verkligen en sommaridyll! Jag blir så lugn när jag är ut på havet, hur klyschigt det än låter så är det min terapi. Vi grillade lunch, åt melon & jordgubbar, badade, gick upp till fyren, solade & skrattade. Kände mig som ett litet barn igen, vi brukade alltid åka dit när jag var typ 8-10 år.

Den fina sommarkvällen spenderades i stan med Sam & JE. JulieElla har varit borta hela lovet, var efterlängtat att få krama om henne och catch up. Vi hamnade på Tacos & Tequila, igen (andra gången för mig denna veckan, haha). Klagar absolut inte, gillar verkligen atmosfären där! Vi satt och skvallrade, garvade & snackade skit hela kvällen, älskar dem två <3

Nu: Påväg till caféet för att jobba :/ Jobbar bara fem dagar där på hela sommaren där och givetvis lyckas jag pricka in idag, ska bli 27grader... Men, ingen idé att sura över det, istället hittar jag på något utomhus i eftermiddag! Är sugen på att spela tennis...

Kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer