Cosy weekend

Måndag igen, tycker veckorna går sjukt fort nu! Vi får sommarlov redan om 4veckor, wtf?? Men innan jag gå tillbaka till vardag och skola kommer här lite ifrån min helg, har haft en riktigt mysig helg <3

Startade redan i torsdags med att träffa Cornelia i stan, fikade och kikade lite i butiker. Händer verkligen så sällan att jag "går på stan", tycker typ inte det är så roligt? Men var kul att kika in vårmodet lite i alla fall! På vägen hem gick vi förbi skolan, fick nästan nostalgi, tycker det är sjukt hur man kan ha ett så starkt band till en skola, haha?

Fredag eftermiddag drog jag min in mot stan igen. Åt lite sushi (har varit så sugen på det i evigheter), snackade skit och fixade i ordning mig hos Alva. Sen spenderades kvällen på hemmafest i Torslanda, sjukt kul att träffa alla igen! Kändes nästan som sommar, ljust till typ tio och inte särskilt kallt<3 Jag drog dock min hemåt ganska tidigt då jag personligen inte hade särskilt kul, men men det kan det ju inte vara varje gång... Är ju en bra bit hem så blev ganska sent ändå, jag kan dock tycka det är lite mysigt att åka bussen hem efter fest så länge man är några stycken!

Lördag morgon blev det snabba ryck för att hinna upp innan mamma åkte, vaknade verkligen tio min innan dem skulle åka, haha! Men tillslut blev det en sen frulle/tidig lunch med mamma i solen Wrapsody, perfekt! Sen skjutsade snälla mamma in mig till Linne där jag mötte upp hela gänget för bakehäng på BoBs uteservering. Längesedan vi sågs allihopa, har saknat det! Där satt vi i solen och skvallrade och snacka igenom gårdagen, missade en hel del när jag drog, haha! En bagel, två kaffe, tre ipren och fyra timmar senare bestämde vi oss för en promenad i Slottskogen, har typ missat hur mysigt det är där? Var dock skinande sol dvs sjukt mycket folk, men vi kunde ändå sitta och njuta där ett bra tag. Efter en mellanlandning och nap hos Alva gick vi ner till benne för lite middag. Passade perfekt med pasta i kvällsolen<3

Igår låg jag inne hela dagen, ösregnade ju ute! Läste några timmar i en bok som hör till skolan, har dock fått välja ganska fritt så tyckte nästan det var mysigt! Önskar verkligen att jag gillade att läsa, men kommer tyvärr inte ihåg när jag senast läste en bok frivilligt... Tror jag är för dålig på att fokusera länge, börjar tänka på annat och läser alldeles för långsamt... Övningskörde även lite igår, har inte gjort det på typ två månader men krockade i alla fall inte! Hann även laga en middag till familjen innan jag däckade framför Friends.

Super mysig helg, glömde nästan av Corona i helgen, så skönt!

Ta hand om er, kram Victoria

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sandratheodora
sandratheodora,
Vilken pasta!! Härliga bilder! Kram <3
nouw.com/sandratheodora