Relaxing between courses

Zzz

And fashionable hats :’)

Xx Vic

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Roof-top view

Bestie


Delicious view, delicious liquids and food

...

En av de fineste Ibiza øyeblikkene. Å som jeg savner denne turen. De syv dagene vi tilbrakte der har skrevet seg inn som de klart morsomste dagene i hele to tusen og sytten. Da vi var her på Cotton beach, hadde alle jentene skallebank i større og mindre grad fordi vi hadde vært på Privilege club kvelden/natten før. Helt om natten helt om dagen :) Men - perfekt restutisjon. .

Xx Vic

Likes

Comments

Longing for summer...

spent on a 280 year old fruit farm.

Hvert år ferierer vi på vakre Giometta, en 280 år gammel fruktgård på landsbygden i Italia. Gården produserer ikke lenger frukter, men er blitt vårt paradis av et feriested. Den lille, idylliske landsbyen heter San Lorenzo, en perle som ingen skulle tro fantes.

Det mest fantastiske med dette stedet er at det er så ekte og nært som det kan bli. Når man er her, lever man som Fabrizio Bueno. Man handler råvarene man trenger på grønnsaksmarkedet, og kjøttet fra slakteren nede i den rolige landsbyen. Tomatene som ligger tilberedt på middagstallerken din er sannsynligvis høstet hos naboens grønnsaksåker et lite stykke unna. Alle smaker og sanser er forsterket. Magisk!

De pittoreske gatene er fylt med brunøyde og glade mennesker. Fullblodsitalienere har ikke sett en blond ragazza som deg på 1 år - da du var her sist - og de møter deg med en varme som gjør at du føler deg hjemme. 

Alt er litt mer gammeldags. Tilbake til åpenheten og kjærligheten, og hvor menneskene har god tid. De ser faktisk på hverandre når de snakker, og puster mellom hvert ord. De er tilstede. Ingen hastverk. Og nettverk? Det finnes nesten ikke. Men...Her får sjelen og hodet vilt, på ordentlig.

Rolig, takknemlig og harmonisk. Jeg elsker hva dette stedet gjør med meg.

SEE YOU AGAIN IN JULY

​​

Xx​

Likes

Comments

Chilled wine s'il vous plaît

På lørdag var det tid for vors med jentene, og det var som alltid veldig koselig. Vi drakk iskald vin og ble i passe godt humør. Ja, elsker både rød og hvit vin iskald. Om du spør en vinekspert er vel ikke det helt etter boken, men lunken vin er bare ikke godt. Please do not kill me.

Ble ikke byen - hjemmefest er alltid best. Ikke at vi har noe valg. 19 hele gjengen.

Xx

Likes

Comments