Vad har hänt sen sist?

Meeen hej på er! Det var inte igår.. hehe. Helt ärligt så har dagarna bara sprungit förbi så har inte hunnit med att kika in här alls. Har varit sjukt trött på kvällarna också så det är väl också en anledning.

Det som har hänt sen sist är att jag har jobbat, jobbat och jobbat! Dansen har ju dragit igång också så jag hoppar lite fram o tillbaka mellan salongen och danssalen ;-) haha.

Förra veckan var jag även hemma hos Emely nästan varje kväll och hjälpte till och stena nya dräkter hon sytt upp. Alltså woooow vad grym hon är! Kolla bara på dessa magiska dräkter!!!

Work in progress....

Looook at this!

Vi har även haft kursstart för BALETTKIDZ som är nytt för i år! Malin håller i den klassen och det är som ni kanske kan förstå balett för 4-6 åringar. Alltså jag höll på och dö vad söta dom var när jag kikade in i salen! Finns det något gulligare än små tjejer i balettkläder?!

Mitt i allt jobbande så har även jag och Emil hunnit med att lyxa till det lite tillsammans med en natt på hotell, middag i stan följt av lite minigolf och goda drinkar! Supermysigt <3.
Nu ska jag stänga ner här på jobbet (hamnade i soffan här och det är väldigt svårt att ta sig upp efter en lång jobbdag haha!) och sen göra mig redo för att fredagsmysa med min favorit.
Vi hörs förhoppningsvis snart igen och inte om två veckor haha! Puss och kram.

  • Nära Norra Nynäshamn, Nynäshamn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@