TRRRRÖÖÖTTTT

Imorse var nog första gången under hela graviditeten hittills som jag tänkte "Hur ska jag klara det här i 10 veckor till?". Haha! Jag sov så otroligt dåligt inatt, vet inte om jag ens sovit något alls om jag ska vara ärlig.
Hur jag än låg så gjorde det ont, i ryggen, i höfterna, i magen osv. Jag hade dessutom så sjukt mycket sura uppstötningar att jag behövde gå till toaletten flera gånger. Det slutade med att jag sov sittandes mot väggen för det enda stället jag inte hade ont i var nog rumpan haha. Fy!
Min mage var så himla spänd och stramade så mycket att det gjorde ont (!) och jag hade svårt att andas = svårt att slappna av antar jag.

Nej, det var ingen rolig natt och nu sitter jag här vid datorn och ska jobba när jag egentligen typ behöver gå och lägga mig igen om jag ens ska överleva den här dagen. För på allt det här så mår jag självklart illa också (kanske har med 0 sömn att göra?). Jag har ändå hållit igång hela helgen så min kropp kanske inte orkar allt lika mycket längre? Jag vet inte. Jag är så ovan för hittills har jag ju verkligen kunnat röra mig precis som jag vill och jag har inte alls tänkt på att jag behöver sitta ner, ta det lugnt eller liknande. Allt har ju bara rullat på precis som vanligt liksom :-).

Men, det kanske inte är helt fel att börja lyssna på vad alla säger om att det är dags att ta det lite lugnt (iallafall lite lugnare!) nu. Måste bara lära mig att det är okej att göra det iaf en kväll i veckan tex utan att känna stress i det. Men det är väldigt svårt! Speciellt när man är egen företagare och allt alltid handlar om att man måste jobba.

Det är inte lätt alla dagar. Men jag ska heller inte klaga, för hittills har min graviditet (förutom illamående såklart) varit väldigt väldigt bra! <3 Och jag hoppas den fortsätter så, trots en lite mer negativ Victoria idag haha. Hörde jag måndag?! ;-)

Bild tagen för ca 30 sekunder sen haha. No filter så att säga ;-) (Måste hitta min laddare till kameran!!!)

Gillar

Kommentarer

AgnesErsa
AgnesErsa,
Något att fundera över kanske är att du börjar få foglossning? Får du väl det så försvinner det inte förens graviditet är slut och foglossning är hemskt. Med Hailey, om jag ansträngde mig för mycket, stod upp för länge, dammsög huset eller så då kunde jag varken stå, sitta eller ligga, allt gjorde ont. Och det kommer inte direkt, det kan dröja två timmar efter att du har dammsugit. Tänker på ditt jobb, så du inte får värre och värre om det är foglossning 😕 förstår att du som egenföretagare vill jobba så länge som möjligt men för svår foglossning kan ge men efter förlossning också. Någon har säkert redan informerat dig om detta, kände bara ifall du inte vet för foglossning är som sagt jättejobbigt att ha 🥰nouw.com/agnesersa
victoriacarlsso
victoriacarlsso,
Jaaa, kanske skulle kunna vara det. Men jag har inte ont när jag går eller står upp. Det var bara svårt att ligga ner då allt bara gjorde ont 😱. Så konstigt! men Ja, som du skriver så ska jag absolut börja lyssna på min kropp 😊 tack!! Hoppas allt är bra med Er 😍💕nouw.com/victoriacarlsso
AgnesErsa
AgnesErsa,
Som jag förstått det så kan det komma i olika sorters smärtor, men hoppas du slipper det! Usch, det är 100% härligt att vara gravid... 😂😂 detsamma 😄🥰nouw.com/agnesersa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@