Söndag

Godmorgon söndag!
Idag tog jag och Emil en välbehövlig sovmorgon så vaknade inte förens 9.30. Sjukt skönt :-) brukar alltid vakna tidigt ändå även om man faktiskt får sova men idag sov jag som en stock!

Ännu en helg har flugit förbi och vad har jag gjort då? I fredags var jag på en överraskningsfest i Sorunda. En riktigt lyckad sådan och födelsedagsbarnet som då fyllt 25 blev väldigt överraskad och glad!
Igår (lördag) åt jag och Emil en sen och lång frukost samtidigt som vi pratade om allt o lite till i flera timmar. Efter att ha varit hemma en hel förmiddag blev vi lite rastlösa så bestämde oss för att åka in till stan o käka middag och sen blev det bio efter det. Mysigt!

Idag ska jag till dansskolan en sväng och träna med Reflection och efter det vet jag inte vad som händer. Eller ja jag måste planera lite koreografi till mina danslektioner jag har i veckan också.
Alltså ahhhh nu längtar jag galet mycket efter alla danstävlingar. Har bara varit på en den här terminen och det känns verkligen som en evighet sen sist. Den 6-7e är det tävling igen och iiih vad jag ser fram emot den :-)

  • Nära Nynäshamn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@