Onsdag

Hej på er!

Idag har jag jobbat hela dagen lång och än är den inte slut. Sitter och väntar på min danslektion som drar igång om 20 minuter så tänkte passa på och kika in här först.

Dagarna bara springer förbi som det alltid gör när vi börjar närma oss dansuppvisningen och det finns tusen saker man ska hinna med innan dess. Men oj så roligt det ska bli nästa helg! Något ni absolut inte får missa! Malins Dansstudio, 10 år!!

Annars så håller jag på och flyttar in hos Emil för fullt. Alltså om ni bara visste hur svårt det är att flytta in hos någon annan som redan bott där i några år. Särskilt när jag ska få plats med alla mina grejer där också haha! Och det känns typ svårare när en tjej flyttar in hos en kille än tvärtom. Men jag trivs i hans (vår🙈) lägenhet och helt ärligt så bryr jag mig bara om att få bo under samma tak som honom. Resten löser sig. <3


Vi håller iallafall på och ska måla om i vardagsrummet samt hallen. Det här med att det finns tusen nyanser av grått stämmer ju verkliiiigen. Gud vad svårt det är.

Vår nya lampa! :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@