Min söndag

Melanie & Meja i danssalen idag <3 busungar!

Hej på er. Håller på och plockar lite här hemma i väntan på Emil! Vi ska åka och handla pizza och sen hem och ha lite söndagsmys :-)

Idag har vi först varit uppe i Ösmo och grattat hans mamma som fyllt år. Efter det åkte jag ner till dansskolan för att träna med våra tävlingsdansare och sen en timme med Reflection efter det. Så roligt för jag tror verkligen att det kommer bli SÅ bra! :-)

När jag var klar på dansskolan gick jag hem, åt lunch och sen har jag bara försökt städa min garderob. Håller på och rensar den och istället för att det blir mindre o mindre känns det som de bara blir mer o mer kaos. Haha! Vill bara bli klar så jag får ordning på allt nu inför hösten. Det är liksom BARA mina grejer här hemma så hur kan det bli så kaos?! 😂

Kollade förresten igenom min gamla blogg och har en del fina bilder och mysiga minnen därifrån som jag gärna vill spara ner i den här bloggen istället! Så tänkte kanske framöver köra lite #TBT och lägga upp lite kul från förr. Kanske inte jätteroligt för er men roligt för mig och ha kvar :-) det är ju ändå 99% utav anledningen varför jag bloggar från första början.

  • Nära Norra Nynäshamn, Nynäshamn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@