MIN HELG

Söndag redan? Helgerna går verkligen helt galet fort.


I fredags kväll hade jag Kajsa på besök. Vi satt och myste med grönsaker & dipp + lite rödvin och bara pratade om allt och inget hela kvällen. Så himla himla mysigt. Hon är bra hon :-)

I lördags var det dags för danstävling för våra silver & guld-dansare. Våra små tjejer gjorde superbra ifrån sig så det var roligt o se. Skulle egentligen ha åkt in till stan på kvällen och firat Josefin men blev aldrig så pga att jag kom hem så sent. 

Istället kollade jag på Melodifestivalen med trevligt sällskap! :-) Maxade det som vanligt med chips, dipp, godis, rödvin osv. Vart dock lite besviken på finalen, överlag var hela programmet bara så segt! Haha.

Dagen efter käkade vi pannkakor med nutella till frukost. Hur gott???? Så gott! Haha. Vid 2 åkte jag vidare till dansskolan för att ha lite dans.

Nu ikväll har jag äntligen fått prata med Sofie & Jonna igen. Som jag längtat! Dom har haft så kasst internet den senaste tiden så när jag såg att dom ringde på facetime blev jag sååå glad! Precis vad jag behövde en dag som denna <3 Dom var så fina och bruna och satt på en strand i Mexico. Vadå, om jag blev avis? Nej, absolut inte!!! Haha.
Åh, det här gjorde verkligen min dag. Nu kommer jag somna gott. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@