Helgen

Helgen försvann lika fort som den kom känns det som. Har inte hunnit kika in här något så tänkte berätta lite kortfattat vad som hänt nu istället :-)

I fredags jobbade jag fram till 15, fick en ombokning så slutade lite tidigare vilket gjorde att jag hann åka hem till Malin och äntligen få håret färgat. Gud jag har nästannnnn skämts lite över min utväxt. Men, jobbar man dygnet runt är det svårt att hinna med!

Körde på lite glitterrrr fredagen till ära!

På kvällen mötte jag upp Kajsa för en liten middag på thaien. Supermumsigt! Så mycket godare att äta på plats än att ta med hem faktiskt.
Mysigt att träffa henne också :-)

I lördags var det dags för discotävling i Södertälje. Filmade väldigt mycket så har inte så mycket bilder att bjuda på. Blev en lååång dag då tävlingen höll på till 21 något men den avslutades iallafall med att Emma & Alicia fick stå på en tredjeplats på prispallen. Såå himla roligt att få se dom där! Duktiga tjejer 😍

Imorse vaknade jag klockan 8, eller egentligen 9 nu då eftersom man ställt fram klockan :-). Emil sov längre så jag fixade frukost till oss framför nyhetsmorgon.
Klockan 12 rörde jag mig mot dansskolan för att ha 1,5 timmes träning innan hockeyn började och där har jag ju redan lagt upp bilder i inlägget under.

Så frustrerande match men hoppas på vinst på tisdag! ✊🏼
Efter hockeyn åkte jag och Emil upp till golfbanan. Jag har tjatat ett tag nu om att jag velat åka dit :-) Tro det eller ej men jag tycker det är så roligt!! Iallafall 1, 2 kanske 3 hål. Sen blir jag arg för jag inte fattar varför bollj*veln inte går som jag vill ;-) hehe. Måste dock skryta lite om att jag slog 5 slag på ett par 4 hål. En över par kanske man säger? Något sånt. Jaja,sen gick det tyvärr utför. Men Emil är iallafall väldigt duktig och det är ju himla trevligt att se honom på golfbanan 😏😍.

Nu ligger jag vid datorn och för över alla filmer från helgen och sen ska jag sova. Är megatrött så lika bra att lägga sig i tid!

Hoppas ni haft en bra helg och så hörrrrssss vi en annan dag :-) puss!

  • Nära Valthornsvägen, Nynäshamn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@