GRAVIDVECKA 26 - UPPDATERING

Det var länge sen jag gjorde en uppdatering om graviditeten känner jag nu. Senast var nog i vecka 23. Men fokuset har ju legat på dansen senaste tiden så har inte riktigt haft tid. Hur som helst så tänkte jag köra en liten uppdatering nu :-).

När jag ser datumet "31 Januari 2020" så blir jag alldeles pirrig. Det är så galet att det är vårt datum då vår lilla tjej är beräknad. Undrar verkligen hur det kommer bli, hur allt kommer gå osv. Emil fyller ju år 2a februari, så vi får väl se... hehe.

Mående:
Jag har äntligen börjat må bra igen! Illamåendet har släppt, magkatarren är borta (måste dock vara noga med att äta väldigt regelbundet för att inte få ont), jag har inte alls lika ont i huvudet längre osv. Ja, ni hör ju, äntligen! Haha. Är lyckligast över att jag inte mår illa längre (peppar, peppar). :-)

Några andra symptom jag känt av är dock tröttheten, är så fruktansvärt trött hela tiden vilket är SÅ tråkigt haha. Jag blir även mer kissnödig nu än någonsin, och då trodde jag det var illa för några veckor sedan ;-) Hon ligger och trycker neråt så så fort jag är ute och går blir jag kissnödig, så irriterande :-)))).
En sista sak jag märkt av lite är mina hormoner, jag är väldigt känslig och blir lätt irriterad på småsaker haha. Typ som när Alicia inte gick vidare i solo och jag såg vilka som hade gått vidare till kvartsfinal i hennes klass och tänkte, hur i hela friden kan inte domarna ha tagit med henne tid? Hon skulle LÄTT vara i en semifinal och enligt mig i finalen. Det störde jag mig på så sjukt mycket resten av den dagen och kunde inte alls släppa det haha!

Jo juste. En till grej är att jag inte kan resa mig så enkelt längre. Behöver hjälpa till med armarna för att komma upp ur sängen tex, så sjukt osmidig :D. Och är även otroligt ovan att se mig framifrån för mina höfter blir bara bredare och bredare. Men men, IT IS WHAT IT IS! Som Tommy i Love Island skulle sagt. ;-)

Har hört att magen typ ska tredubblas från den här tiden och framåt? What? Hur stor ska jag bli?!!? Haha. Blir rädd! :D

Annars så har hon äntligen börjat leva loppan där inne. Känner henne så mycket nu och jag älskar det! Älskar att ligga och kolla och klappa på magen, det låter helknäppt alltså, men det finns inget mysigare. Ni som har varit gravida känner ni igen er? Eller är jag knäpp som tycker om att kolla på min mage om den rör sig mer än att kolla i telefonen nu för tiden?!?! Haha!!

Nej hörreni, det var en liten update om hur det är just nu. En liten annorlunda sådan men hoppas ni hängde med i det här inlägget. Vi hörs! Puss & kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@