EN TACOHELG.

”Och så var det söndag igen” - standardreplik från min sidan här i bloggen känner jag. Haha! Men det är ju lite så, helt plötsligt så har veckan gått så är det söndag igen.

Min helg har varit otroligt lugn och mysig och har endast bestått av tacos & godis. ”Nehe?”

I fredags lagade jag så middagen var klar tills mitt sällskap rullade in. Han kom dessutom med 1 kg lösgodis (dröm!) så det kommer nog finnas godis hos mig i tre veckor nu framöver haha ;-).
Vi käkade, kollade på Solsidan som förövrigt inte var skitrolig?! eller? Vi väntade lite på att den skulle bli bra men blev aldrig det så det var ju lite segt.
Hur som haver så var det trevligt ändå som tur var :-)

I lördags umgicks jag med Josefin & Emma. Vi åt också tacos (haha) och drack rödvin. Så mysiga och riktigt snälla tjejer det där!
Somnade innan tolv och vaknade två timmar senare av att det var världens fight utanför mitt fönster. Sjukaste jag hört och sett på länge. Kunde iallafall inte somna om efter det.. Så segt.

Nu är jag på dansskolan och ska snart ha tävlingsdans följt av gruppträning & sen ska jag upp och kolla på Milos första hockeymatch! 😃

Har tyvärr inga roliga bilder o bjuda på så det här inlägget blev inte superkul 🙈 men hoppas ni haft en rolig helg alla fina.

Vi hörs / Victoria

  • Nära Nynäshamn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@