EN HELG I GÖTEBORG

Har ju som ni kanske förstått varit i Göteborg på danstävling i helgen. Vi åkte lördag morgon för att försöka komma fram i tid. Vi bodde på Radisson Blu, riktigt fina & fräscha rum så det var vi nöjda med. Vi öppnade en vinflaska på rummet samtidigt som vi gjorde oss iordning inför middag. Så mysigt! Vi hamnade på pinchos (hehe skräll), vilket var lika gott som vanligt.

På söndagen var det dags för discotävling. Det började med att vi inser att golvet är alldeles FÖR halt. Det går knappt att dansa utan att halka vilket inte var jättekul för dom som skulle tävla... Men, det var bara att gilla läget och göra sitt bästa! Bara tråkigt när fokuset hamnade på att inte försöka ramla och skada sig liksom...

Våra tjejer gjorde bra ifrån sig ändå och måste självklart nämna ELLEN som tog hem sin femte vinst i rad. Hon är galen den där stjärnan! Nu är hon uppe i Champion, högsta klassen i Sverige och får i maj tävla om SM- titeln i Disco. Crazy!!!

Grymma tjejer som tog hem 1a & 2a platsen i superstar vuxna andra tävlingen i rad! <3

Efter tävlingen åkte vi och mötte upp ERICA för att ha en syster-middag på restaurangen "2112" som tydligen är en väldigt populär hamburgerestaurang i Göteborg. Erica var där med IDOL då dom hade sina auditions där just den helgen. Lite galet att vi lyckades få ihop en middag just där av alla ställen haha. Riktigt mysigt var det iallafall <3 Och gott.

I måndags var det äntligen dags för hiphoptävling! Och wow så bra det gick! Hinner tyvärr inte skriva så detaljerat för klockan springer iväg och jag ska vara på dansskolan om en kvart.

Men ALICIA & ELIN VANN i duo vilket är helt sjukt bra och vår nya grupp REFLECTION VANN dom med!!!! Det var deras första tävling i högsta klassen och dom går o vinner. WOW! Så bra. Nej nu måste jag byta om sen springa till dansskolani! Vi ska ha myskväll med våra tävlingsdansare där idag. <3

Vi hörs / Victoria

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@