Danstävling i Göteborg!

Looove Gothia Tower. Så mysigt att bo där! Vi hamnade dessutom på 24e våningen och fick äta frukost till världens utsikt. De klagar man ju inte på va ;-)
När vi kom fram drog Emely med oss upp till gymmet och då kände man ju sig extra värd ett glas bubbel sen när man var klar! 😁

Lite senare gjorde vi oss iordning för middag innan det var dags att krypa i säng för att ladda inför TÄVLING dagen efter... 🤩

Det var ju tävling både söndag och måndag för oss. Söndagen var det en mastertävling i hiphop där bland annat Reflection körde sitt nya program och gick och vann! Så nice!
Alicia & Elin kom 2a i duo och Wilma kom 2a i solo. Så det var väldigt bra inför rankingen för VM som är i höst.

På måndagen var det en challengertävling i både disco och hiphop. Vilket innebär att det är tävling för våra dansare som är i silver & guld.
Så roligt och så duktiga! <3
Bjuder på lite bilder från båda dagarna.

Juste! En till sak jag måste nämna är ju att vår duktiga Wilma har blivit uttagen att tävla i BATTLE CREW, tillsammans med fem andra juniorer runt om i Sverige. Så häftigt! Och så roligt för dom att få tävla tillsammans när man vanligtvis tävlar mot varandra. På tävlingen senast hade dom ett liten ”genrep” så vi fick se deras koreografi dom ska tävla med. Så duktiga :-)

  • Nära Nynäshamn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@