HEJDÅ BLOGG.SE, HEJ NOUW.COM!

Det här var lite på tiden kände jag! Började blogga på blogg.se 2008.. Vänta lite... 10 år sen? Hur galet är inte det. Tio år av mitt liv finns alltså nedskrivet på internet, va sjukt!

En stor del av varför jag bloggar är ju för att jag tycker det är riktigt kul att kolla tillbaka på vad som hänt i mitt liv. Sen är ju den största anledningen självklart för att jag tycker det är sjukt kul att skriva men framförallt fota. Jag fotar nog allt som händer i mitt liv, hela tiden, dygnet runt. När jag går och lägger mig kan jag komma på mig själv att ha fotat typ 30 bilder/filmer under en dag som egentligen kanske var rätt ointressant. Haha! Dom som umgås med mig är van med att jag alltid alltid alltid tar upp mobilen och fotar. Men jag älskar minnen, och även om minnen självklart finns kvar inom en hela tiden så är det ju så mycket roligare att ha allt sparat på bild eller film.

Hur som haver, jag skulle inte säga något mer intressant än att jag äntligen bytt bloggportal och hoppas att jag kommer trivas här och att ni kommer vilja följa mig här också :-)

Ha det bäst / Victoria

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@