DET VAR INTE IGÅR

Hej på er!
Ungefär 9 månader sedan vi hördes sist. Och mycket har hänt under den tiden. Jag har längtat så mycket efter att komma hit igen och skriva av mig. Ser detta som min lilla dagbok. Men med respekt för människor i min omgivning valde jag att ta en liten paus från detta. Men börjar känna att det är dags för lite uppdatering igen.

Förra året var ett riktigt skit år för mig om jag ska vara ärlig. Även många i min närhet hade det väldigt kämpigt och tufft. Jag och mitt ex gjorde slut, vilket självklart var jobbigt på alla sätt och vis. Så jag har flyttat, vilket tack och lov blev till en väldigt bra lägenhet. Men det är en stor omställning att gå från att vara två till att vara själv. Sen har mycket annat hänt också men orkar inte gå in på det. Ville bara att ni skulle få lite förståelse för min frånvaro här.

Jag är mer än redo för ett nytt år och för att vara mer aktiv här. Tänkte till och början med göra lite korta sammanfattningar på de månader jag inte varit här. Tänkte bjuda på några få bilder iaf. Hoppas ni kommer gillar det!

Nu gör vi det bästa av detta året! Vet att det är lite sent, men gott nytt år gullisar!

Gillar

Kommentarer