Boktips

Hej på er!

Den senaste tiden har det snurrat lite i mitt huvud. Men för att samla tankarna och komma på bättre humör har jag läst dessa fantastiska böcker. Måste verkligen tipsa er om dom! Väldigt bra. Jag som inte ens gillar att läsa. Men att läsa dessa böcker har verkligen varit avslappning och peppande för mig.

GOLDEN YEAR
Jag har tipsat om denna innan, känner att jag måste göra det igen. Det är verkligen en manual till livet. Peppar till förändring, förändring till det bättre! Så många bra tips! Både inom kärlek, välmående, vänner och jobb. Garanterat den bästa boken jag läst. Ska nog börja läsa denna varje år, i början på året. Som en härlig nystart!

JAG ÄR INTE PERFEKT, TYVÄRR
Tror att vi alla brottas med någon typ utav ångest stundtals. Det är svårt att inte göra det i det samhället vi lever i. Man vill så gärna vara perfekt på alla plan som det går att vara perfekt på. Men vi alla vet att det inte riktigt fungerar på det sättet. I denna boken får man också massor med bra tips. Den ger både styrka och inspiration. En bok där man förstår att det är de små sakerna i livet som man egentligen uppskattar. Rekommenderar verkligen er att ta upp denna boken under dom tuffare stunderna i livet.

Gillar

Kommentarer