Äntligen julloov!!😍

InnehÄller affiliate-lÀnkar

InnehÄller annonslÀnkar

Alla dagar kĂ€nns slöa och trĂ„ka, men mest av allt blir man trött av att plugga 24/7. Just nu lĂ€ser jag en svenskakurs som Ă€r sĂ„ pass intensiv att jag nu ligger efter i plugget. Men det kĂ€nns sĂ„ skönt med jullov i tvĂ„ veckor. đŸ€— Jag kommer dock fĂ„ plugga en hel del under lovet :(

Men en positiv sak har jag att berĂ€tta, och det Ă€r att jag Ă€ntligen har haft tid att prova mina produkter som jag hade bestĂ€llt under black week.😍😍

HĂ€r har vi mina favorit lĂ€ppglans!! Ă…Ă„h vad jag Ă€lskar denna, den Ă€r varken klibbig eller för oljig som ett lĂ€ppbalsam kan vara. Konsistensen Ă€r verkligen dĂ€r nĂ„gonstans i mellan. Dem hittar ni hĂ€r!!

Den hÀr ansiktsoljan Àr inte bara till gjord för ansiktet utan Àr MULTIFUNKTIONELL!! Ja, den kan man anvÀnda bÄde till hÄr och kropp. Den innehÄller Àven rosblad som jag tyckte var rÀtt sÄ coolt! Den hittar ni hÀr!!

HÀr har vi min efterlÀngtade palett!! Jag blev sÄ sjukt förvÄnad över hur högpigmenterad den var, sÄ man behövde inte anvÀnda sÄ mycket av produkten för att fÀrgen skulle synas. Och resultatet blev ju hur snyggt som helst!! Den hittar ni hÀr!!


XOXO Victoria


Gillar

Kommentarer

vanessawulfing
vanessawulfing,
Victoriablogg
Victoriablogg,

Du Àr Vanessa!!<33

nouw.com/victoriablogg