Hej igen
Så er pt. 2 af mine Portugal vlogs kommet op på youtube, jeg synes selv at den er blevet ENDNU federe end min sidste vlog, da jeg har fået øvet mig meget på final cut. Jeg håber også at i kan se en forskel i både klipningen og kvaliteten af videoen!
Jeg ville være så glad, hvis du ville hoppe ind og se den, og gi den et like!

Kæmpe kys
Victoria

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej !

Jeg håber i nyder jeres tirsdag!

Jeg befinder mig lige nu i Portugal, på en café, i Lagos, der har været SÅ mange problemer med wifi og med at få uploadet min første vlog meeen ENDELIG er min første ferievlog fra Portugal ude, jeg har brugt super lang tid på både at filme og klippe den sammen, og jeg synes selv at det er blevet helt vildt fedt.

(Videoen vil kunne findes nederst i indlægget)

Jeg håber i vil tage godt imod videoen, og eventuelt give den et like ;)

Jeg ligger næste vlog fra Portugal ud enten lørdag d. 17. eller søndag d. 18. februar, da jeg ikke ved hvor jeg står henne tidsmæssigt endnu.


Kæmpe Kys

Victoria

Likes

Comments

Hey friends!
Jeg håber i nyder jeres søndag, og at i har en dejlig vinterferie.
Jeg fløj i går til Faro her i Portugal og bor i Albufeira de næste 7 dage.
Der vil muligvis komme et par rejsevlogs op inden for de næste par dage, hvis jeg kan få ordentligt wifi.
Det var lige en lille opdatering fra mig, i morgen vil der også komme et ferieindlæg, dog lidt mere spændende end dette haha
Kys
Victoria

Likes

Comments

Kæreste alle, venner, veninder, og bekendte, og hvem der nu ellers måtte læse med.

Som nogle af jer allerede ved starter jeg en blog, de af jer som ved det, ved også at jeg har været igennem en længere proces, med at starte alt det her op.

Det blev så i dag, d. 6 februar, at alt endelig var klar til at bliver offentliggjort, og jeg har været spændt samt nervøs som et lille barn!

Jeg har før haft en privat blog, som kun jeg kunne se, jeg havde simpelhen ikke nosser til, at andre skulle se hvad jeg sad og var kreativ med. Men efter at jeg åbnede mig op for mine venner og veninder om projektet, blev jeg helt vildt motiveret på at dele min kreativitet med andre end bare mig selv. Mine venner og veninder har været SÅ støttende og hjælpsomme igennem hele processen, og det kunne jeg ikke ha været foruden.

Jeg har lavet en video hvor jeg forklarer lidt mere i dybden, om hvad det hele kommer til at handle om, og hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort. Den video ville jeg sætte pris på hvis i ville se, nederst i indlægget.

Hvis i stadig ligger inde med nogle spørgsmål, er i velkomne til at smide en kommentar.

​Jeg håber at i vil følge med!

Kæmpe kys 

Victoria

Likes

Comments