Header

Kände att jag måste uppdatera lite var ett tag sen jag skrev nu är väldig dålig på att skriva .. Måste försöka uppdatera lite oftare . Men idag har jag först varit på stan med min vän Sazzy , och vi tog en fika , sen drog vi upp till dollarstore och där köpte jag en skit snygg Elvis tavla i 3D ... Den jag har på bilden som ni ser ;) love you Elvis presley !! ;**


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 147 Readers

Likes

Comments

Idag har jag först varit i skolan , sen efter skolan vart det stan med min underbara vän Emelie! Vart lite shopping oxå då.. Sånt som jag behöver ! Så är helt nöjd med köpet idag. Sen efter stan så vart det restaurangen olery's med mamma och syster ! Första gången jag var på den resturangen , dom hade jätte god mat där . Inte sista gången jag går dit :) och nu ligger jag i sängen helt slut och jätte trött ... Så säger godnatt nu :)

  • 184 Readers

Likes

Comments

hm.. får lite beslutångest.. hitta detta läppglans på eleven.se , och den ska tydligen förstora läpparna... och den kostar 409 kr
det jag undrar det är om någon av er har testat denna och om den isf har funkat någonting överhuvud taget för det är ju onödigt att slösa pengar på en sån här annars. får jag inget svar av någon så går jag lite på egen risk och köper den endå! men vill bara veta om någon har använt den och fått nå resultat? :)

Likes

Comments

bästa låtarna för idag!  typ dom enda jag lyssnar på idag haha.. :)
Likes

Comments

Måste bara säga att jag hade otroligt jävla kul på kbk kryssningen som jag åkte på i torsdags , inget jag kommet glömma! Bästa kryssningen hitills ! Har aldrig varit på en hundra procent party kryssning förut , har bara åkt vanliga kryssningar innan den där , men hade fett kul , var lätt värt pengarna! Saknar tillbaka till båten bara , tyckte två dagar gick alldeles för fort men blir väl så när man har kul , då rinner tiden iväg fort .. Nu är det bara att vänta in nästa kryssning som är i maj ! Tack alla mina underbara vänner som följde med på kryssningen , nästa gång då kör vi på samma kryssning igen ;) lägger upp lite bilder från kryssningen . ;)

  • 312 Readers

Likes

Comments

Kolla nyss klart på paradise hotel , vart inte alls som jag trodde först vart jag skit glad att Jeppe inte tog ut Samir utan valde Tobias istället , men sen visade de sig att Tobias fick stanna endå och så fick han bilda par med Mia igen ,.. Vilket inte är så bra tycker jag .. Nu har jag inte en aning vilket par dom gamla deltagarna röstar ut imorgon ... Men jag hoppas verkligen att dom inte röstar ut Samir och Anja dom förtjänat att vinna !! Men vad som helst kan hända de är fucking paradise .. ;) allt kan hända där inne .. Bara att vänta in nästa program imorgon av ph .. Spännande som fan kommer de bli . Men Anja och Samir måste fan få stanna kvar , annars blir jag fan skit sur !! :( nej nu ska jag sova godnatt :)

  • 217 Readers

Likes

Comments

Happ .. Nyss kollat klart på paradise hotel .. Nu är de verkligen nervöst allting .. Fuck att Jeppe ska få lov att skicka ut antingen Samir eller Tobias , jag ville att Jeppe skulle ut men nu går ju inte de längre .. Så jag hoppas verkligen att han skickar hem Tobias , för dom enda jag verkligen vill se i final är Anja och Samir och att dom ska vinna hela skiten! Tycker dom två förtjänar mest att vinna ! Och om Jeppe skickar ut Samir blir jag fan tokig !!!! Ååh vad som helst kan hända nu .. Aja bara att vänta och se vad som händer imorgon då vem han väljer , men han kan väl tänka med sin jävla hjärna någon gång iaf och int rösta ut Samir utan låta han vara kvar och ta ut Tobias , för jag tycket inte Tobias är värd att gå till final ! Men som sagt vad som helst kan hända !! Håller tummarna för Samir och Anja !!


  • 227 Readers

Likes

Comments


hm.. nu är dom inne i final veckan i ph, spännande som bara den! men jag hoppas verkligen att de är samir som tar hem hela skiten! har hejat på han från dag ett! och om inte han skulle vinna så tycker jag att anja ska vinna! hon är också en bra spelare där inne tycker jag! heja samir och anja!!!  dom andra kan ¨åka ut om dom vill , i don't care ;) 

men vinner inte samir så blir jag självklart jätte sur -.- men man vet ju aldrig får hoppas på det bästa! ska kolla på programmet ikväll! se till att inte ni missar de häller! ;)  
Gillar inte dom andra speciellt mycket som är kvar... och jag tyckte det var helt fel av aina att skicka ut nicklas tyckte han va en bättre spelare än tobias .. fattar inte riktigt hur hon tänkte där.. ;s  irriterad blir man jue.. dom ja ville se i final var samir&anja och nicklas&aina  , men så vart de inte nu. men huvudsaken är att samir ej har åkt ur ! då kan man fortfarande vara happyyy! och hoppas på det bästa! :D

Likes

Comments

Älskar denna låt så sjukt mycket! kan inte sluta lyssna på den..


Likes

Comments

Helgen går alldeles för fort .. Imorgon är de skola igen då .. Suck -.- aja men i helgen har jag umgåtts med Emelie hela helgen ! Vi har väl inte gjort nå speciellt :)! Och nu är de inte långt kvar tills kryssningen går heller ! Taggad som fan ! :D

  • 233 Readers

Likes

Comments