Skuggan av mig!

En utbränd hjärna är en förändrad hjärna. Jag känner knappt igen mig själv. Kan inte riktigt sätta fingret på förändringen. Känner mig trögflytande, låter konstigt men det är så jag känner mig. Jag tycker det är sorgligt men samtidigt skönt. Jag är inte återställd än. Sover fortfarande dåligt, dåligt minne. Trött och ännu mer trött. Det är så svårt att förklara, men tror att mitt gamla jag inte kommer att återvända. Det enda jag kan göra är att fortsätta ge det tid. Svårt för en som mig som alltid vill framåt o snabbt skall det gå. Det är idag omöjligt. Kan inte stressa, minsta stress o både kropp o hjärna lägger av, blir paralyserat. Jag hoppas och tror att det kommer något bra ur det här, jag måste tro det. Varför skall man annars behövs gå igenom denna smärtsamma period. Jag ser det som ett uppvaknande, jag ser mig själv som jag var men det är bara en skugga från förr. Imorgon är en annan dag på resten av mitt liv!
Lova mig att ta hand om er, gör det som är roligt, som ger energi. Stressa inte i onödan och framför allt. Stanna upp och njut av nuet, det kommer inte tillbaka!
Med kärlek Victoria

#utmattningssyndrom #utmattning #utbränd #konst #konstnär #fotokonst #inredning #inredningsdetalj #inredningsinspo #inredningsdesign #nouw #nouwinspo #nouwblogger #blogg #nouwinfluencer #bestofnouw

Gillar

Kommentarer