Höst eller vinter?

Kallt kallt❄️ingen snö här än, känns som en tidsfråga nu bara. Fy, gillar inte kyla däremot älskar jag mörkret då man kan tända levande ljus o bara mysa. Men vinter i ett halvår???? Måste ju fötts i helt fel land. Här hemma har vi kollat färdigt första säsongen av ”innan vi dör” så bra. Har ni sett den? Blir att börja på säsong två ikväll.

Idag har varit en extrem trött dag. För er som inte vet har jag utmattningsdepression och varit sjukskriven i två månader nu. Vissa dagar går bra men andra är katastrof. Ibland blir jag rädd att jag fått alzheimer, minnet sviker mig totalt. Allt från enkla saker som att jag ens har ätit idag, det glömmer jag. Sömnen är det som varit värst, men så länge jag tar min sömnmedicin somnar jag iaf vid två tiden istället för ingen sömn alls. Jag kan känna en stor frustration att jag mår så här, vill ju bara vara jag igen. Många som varit utbrända säger att dom aldrig blir dig lika igen, shit. Tänk om jag aldrig blir jag igen. Försöker leva en timme i taget men det är svårt och kräver övning.

Önskar er en fin kväll🕯🍂
Kram Victoria

#utmattningssyndrom #inredning #bestofnouw #insperera #inredningsdetaljer #inredningsinspo #inredningstrender #mindfullness #foto #fotokonst

Gillar

Kommentarer