Header

Hej! nu är det såhär att när att i feburari skulle vi (jag och mamma) träna Tindra inför ett MH. Och då skulle vi bara ha henne i en vecka, men sen trivdes hon så bra hos oss och där hon bodde innan var hon tydligen jobbig och blev stressad.

Men hon fick bryta mentaltestet och då fanns det ingen anledning för uppfödaren att ha kvar henne.

Så nu när jag fyllde år önskade jag mig pengar så jag kunde köpa henne. Så nu är hon min!
Tindrut fick Antons mjukglass i Uppsala

Anton och Tindrut ute vid stugan

Tindra och lennox på utställning i Hässleholm

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
YO! Var i Laholm på klasshäng/pyjamasparty och det var den bästa myskvällen på länge👌 jag, Julia, Frida, Annie, Tobias var hos Freddie och gick ut med hans hund och jag O Julia va de ända som hade riktiga pyjamaser medan de andra hade mysbyxor, men i alla fall så var vi ute vid typ 8 med hunden och hela gänget (med pyjamas på) i typ en timme + att vi hade snöbollskrig med den lilla snön som låg på en parkering.
Senare ( 00,40 ) tog jag, Annie och Julia tåget tillbaka till Halmstad så var vi tvungna att vänta i stan i 40 minuter.. Sen var vi hemma typ vid 2 och däckade 👍

Likes

Comments

YOO allihopa! idag har varit en ganska seg dag.. men jag har fick skitbra massage och blev hämtad när vi slutade men de var typ det ända som varit bra/bättre. Sen nu på kvällen skulle en kompis till mig se General knas inne i stan, men ha sa det typ 10 min innan det började.. så jag har suttit och spelat tv-spel med min lillebror istället (y) annars hade det varit grymt om ja hade varit där också!

Likes

Comments

Haaaj allihopa! kom på nu på kvällskvisten att jag måste lägga upp någonting.. så nu sitter jag sängen i morgonrock, nyduschad med tre stycken strumpor i håret. Ja strumpor. När jag stod i duschen så började jag tänka på hur fort mitt hår blir slitet trots att jag inte plattar eller lockar det hela tiden, och sen kom jag fram till att jag ville prova en grej som jag har sätt på youtube för ett tag sen då man kan rulla upp strumpor i håret medan det är blött och sedan sova med det, och resultatet ska sen bli snygga lockar utan något värme verktyg och det är ju jätte bra om det fungerar :) så ett resultat får ni imorgon! 

Men nu måste jag nästan gå och lägga mig eftersom jag börjar tidigt imorgon och att jag la mig kvart över tolv igår...

Likes

Comments

Heej gullepluttar! slog vad/lovade en kompis jag skulle uppdatera bloggen varje dag denna veckan! så idag när jag börjar kl 12 så han jag ta fancy outfits bilder innan ja stack.

Annars då? Här har det regnat heeela dagen, fick skjuts till bussen men sen fuckade appen så att det såg ut som att jag misstat bussfan men sen kom den i alla fall (Y) + att jag glömde hörlurarna hemma.. men väl inne i stan så tänkte jag ta 50 eller 30 bussen till skolan men SÅKLART hade de blivit försenade så jag fick gå i regnet till skolan. så när jag kom fram var mina fingrar röda som tomater och kalla som is och som ett plus i kanten hade sminket runnit, dock inte alls lika illa som det varit förr.

Efter skolan gick vi iväg ett gäng och käkade på subway och sen tog jag tåget hem med Anton istället för att åka till Eurostop.

Likes

Comments

Varit i farten med kameran igen (y)

bilderna + några till är till en uppgift i skolan som ska visas upp imorgon. (bilderna är tagna med ett svart lakan som bakgrundsbild och en ringblixt)

Annars idag så har jag varit i skolan och alla var typ sjuka så min 3 timmars ​håla var segare än vanligt idag... skulle ha psykologi kl 14 så var med på en några andra (från klassens) lektion för dom skulle bara planera vår klassresa ändå. Sen när jag kom hem så tog jag kameran och sprang ut för att ta de sista bilderna och nu har ja precis skrivit klart pappret som ska lämnas in tillsammans med bilderna!

Gonatt, Kram!

Likes

Comments

varit på en av Sveriges största hundutställningar idag ( My dog )i Göteborg med mamma och Lennox ​och det gick bra:) och imorgon ska vi dit i morgon igen 

Likes

Comments

Den över bilden är de assessorerna jag tänkte ha till min klänning imorgon kväll tillsammans med lockigt/vågigt hår, skulle ha den svarta paljettklänningen med djup rygg men kände igår att jag inte är lika taggad längre och orkar då inte gå med en super kort och tight klänning som sticks lite.. så ja ska istället ha en svart lagom tight sammetsklänning med guldiga/sotiga ögon. vilka skor som blir har jag inte bestämt än, känns som att Campbell klackarna kommer vara äckligt hala + att de inte matchar sammetsklänningen riktigt. Har ett par svarta paljettklackar i garderoben som kanske får komma till användning imorgon.​

Likes

Comments