Header

Min andra bästis och partner in crime fyllde 27 i helgen. Helt sjukt 27. Var fan tar tiden vägen?
Vi var precis 14 och åkte dom gröna bussarna till helgens destination för rysk vodka, cigg och dans.
Vi hade iallafall supertrevligt ute.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

Jag älskar RÜKIE som är ett märke för barn hos oss. Men jag klämmer ner mig i deras kläder ändå för dom är så fina ❤️
Dagens outfit och dagens häng allt i ett 😝

  • 18 Readers

Likes

Comments

Så grymt fin blus vi fick in. Sommar kom!

  • 17 Readers

Likes

Comments

Jag älskar trenden med nätstrumpbyxor. När jag stylar dockorna så försöker jag variera mellan trendigt och vardagsplagg så att alla kan inspireras och hitta något.

  • 21 Readers

Likes

Comments

Har haft en helkväll med bestie i Helsingborg. Vi gick ut och käkade på Pinchos, drack ex antal drinkar och begav oss hem för mys på soffan. Nu har vi rastat hunden och köpt frukost. Sen ska vi på flyttkartongerna 😝

Så grymt mysiga hus som är inklämda lite här o var i området.

  • 24 Readers

Likes

Comments

Jag är så trött blev tvungen att jobba idag och tydligen imorgon med. Jag som skulle vara ledig och pimpa min besties lägenhet. Aja får åka dit sen imorgon. Kommer somna kl 9 idag!

  • 23 Readers

Likes

Comments

Har haft en riktig mys dag idag, det är snö upp till knäna ute så min hund Fluff dyker upp och ner i snön på promenaderna. Han är så jävla söt. Jag har köpt hem ben and Jerry och längtar till Mandelmansgård börjar kl 9 ikväll såå mysigt program!!

  • 30 Readers

Likes

Comments

Vi har ju ett samarbete med mello detta året och mina kollegor ville vinna biljetter. Gissa vem som fick lida för de! Men kul som fan hade vi. Awesomeness!

Likes

Comments

Har gjort om lite på barnavdelningen på jobbet idag, när man vet att man ska jobba väldigt fysiskt med kroppen så klär man inte upp sig lika mycket utan kör dressade mjukiskläder. Vad jag inte visste var att mina skinkor syntes igenom tightsen, fack! Men Aja jag bjuder på den idag. Shit hapends!

Jag kör ju 45 min till jobbet och 45 hem. Man tröttnar på att lyssna på musik hela tiden, har då börjat lyssna på ljudböcker på storytell. Grymt är det! Kan rekommendera Jojo Moves - Livet efter dig. Plöjde igenom den när jag var i Grekland och bölade som ett kräk! Så lyssnar på tvåan nu, Arvet efter dig.

Så jävla pinsamt! Ja du ser prickiga trosor med rosa kant, helt rätt din jävel 😱

  • 24 Readers

Likes

Comments